REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

21 Haziran 2018 Perşembe


Dünden bugüne zamanda yolculuğumuz devam ediyor. Arşivlerden derlediğimiz özel kareler ile yeniden karşınızdayız.


MÜSİAD’IN ANKARA ÇIKARMASI
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şubesi yönetim kurulu üyeleri Ankara ziyaretinde. Türkiye genelindeki tüm MÜSİAD şubelerinin buluştuğu toplantı öncesinde bu havuz başı pozu verildi. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gökçe başta olmak üzere tüm yöneticiler önemli temaslarda bulundu.


COŞKUN SABAH SÖYLEDİ, SEMERCİ ÇİFTİ DANS ETTİ
Türkiye’nin sevilen seslerinden Coşkun Sabah, bir program için geldiği Denizli’de sahne aldı, kulakların pasını sildi. 2004 yılında gerçekleştirilen bu organizasyona katılan Hatice-Mesut Semerci çifti Coşkun Sabah’ın söylediği şarkılara danslarıyla eşlik etti.


ARSAYI BAĞIŞLADI, TEMELİ ATTI
Hasan Ali Kömürcüoğlu İlkokulu’nun temel atma töreni. 1978 yılında başlayan çalışma kısa sürede tamamlandı, okul eğitim hayatına kazandırıldı. Okulun temelini bu kez protokol üyeleri değil, arsayı bağışlayan Dudu Kartal ve komşusu attı.


VALİ VE BAŞKAN DAVETTEN DÖNÜYOR
Vali Sami Sönmez, rahmetli eşi Necmiye Sönmez ve Belediye Başkanı Nihat Yalaz bir davetten dönerken, Vali ve Başkan, otomobil içinde kendilerine yöneltilen objektiflere gülümseyerek poz verdi.


OLDU DA BİTTİ MAŞALLAH
Honaz Belediyesi’nde uzun yıllar şoför olarak görev yapan Rüştü Umuç’un oğlu erkekliğe ilk adımı atıyor. Honaz Ziraat Odası Başkanı Şükrü Umuç da yeğenini yalnız bırakmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı