REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

1 Ekim 2014 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-nostalji-fotograflar-cengiz-akhisar-h
Zaman geçip gitse de anılar yerli yerinde duruyor. Bizim yaptığımız ise, fotoğraf kareleriyle de olsa onları anımsatmak, tebessüm yaratmak.

ic-11
GÜLEN YÜZLER
Gülebilmek, hem de her şeye rağmen… Tebessümle bakabilmek, etrafımızda onca olup bitenlere rağmen… Denizli’nin tanınmış işadamlarından Sedat Erikoğlu ve eşi Özlem Hanım’ın gülen yüzlerine bakınca, bu kelimeler dökülüverdi ardı ardına.

ic-1

YEŞİLÇAM JÖNLERİ GİBİ
Denizli’de fotoğraf sanatına yıllarını veren isimlerden birisidir Nazım Yıldız. Foto Yıldız’ın sahibi olan ve mesleğe onlarca isim kazandıran Nazım Usta’nın gençlik yıllarındaki bu pozuna bakınca, “Yakışıklılığı ile Yeşilçam jönlerini aratmıyor” yorumunu yaptık.

ic-14

DOSTLAR EĞLENİYOR
Bakmayın siz fotoğrafın siyah-beyaz olduğuna… Onlar Denizli’nin en rekli simalarıdır. Kimlerden mi söz ediyoruz? (Soldan sağa) Salih Coza ve eşi, Mimar Altan Tarhan ve eşi, Mimar Oğuz Dalaman ve eşi, bir eğlencede hep birlikte dans edip, eğleniyor. O anın keyfini çıkarıyorlar, hem de düşman çatlatırcasına…

ic-20

KIZILCABÖLÜKLÜLER GECESİ
Dokumasıyla ünlü Kızılcabölük, Denizli tekstil sektöründe söz sahibi çok sayıda işadamının memleketidir. Kızılcabölüklülerin dayanışmaları da üst düzeydedir. Bu amaçla düzenlenen gecelerden birisinde (sağdan sola) dönemin Kızılcabölük Belediye Başkanı Osman Erkli, Ertan Gürgün, Ahmet İnceoğlu ve Hasan Çöllü bir arada görülüyor.

ic-21
VALİLER BİRARADA
Dönemin Denizli Valisi Gazi Şimşek, kendisinden önce aynı görevde bulunan Vali Yusuf Ziya Göksu ve eşi Meral Hanımı ağırlıyor. Şimşek, kusursuz bir ev sahipliği örneği sergilerken, iki valinin sohbetini Pamukkale Şarapları’nın sahibi Yasin Tokat da katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı