REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

29 Ağustos 2018 Çarşamba

Arşivlerden derlenen fotoğraflarla çıktığımız Geçmiş Zaman Olur ki yolculuğuna devam ediyoruz.


BASININ İKİ DUAYENİ
Denizli basınının en önemli isimlerindendi bu ikili. Biri Kolombo lakabıyla bilinen İsmail Hakkı Ekmekçioğlu, diğeri de basının beyefendi ismi Muharrem Aydın. Ekmekçioğlu Ticaret ve Ekonomi Gazetesi’ni çıkarır, Aydın da kardeşi İsmail Aydın ile birlikte Meydan Gazetesi’ni yayınlardı. İsmail Hakkı Ekmekçioğlu uzun süre önce aramızdan ayrıldı. Ekmekçioğlu’na rahmet, Muharrem Aydın’a sağlıklı uzun ömür dileriz.


EFELER GİBİ
Sanayi Odası Genel Sekreteri Can Başer ve Denizli basınının Karanfilli Hocası, rahmetli Abdulgaffar Nemutlu, Gar Gazinosu’nda verilen bir davette. İkili, kendilerini piste atmış, efeler gibi harmandalı oynuyor.

 


URGANLIOĞLU VE KAYASU ÇİFTİ PİSTTE
Urganlıoğlu Mefruşat kurucusu Bekir Urganlıoğlu ve eşi Canan Urganlıoğlu ile Avukat Sacit Kayasu ve eşi Gül Kayasu, katıldıkları bir davette, dans ederek gecenin tadını çıkarıyor.


EĞLENCENİN DORUĞA TIRMANDIĞI ANLAR
Şevkat-Cihan Kan çifti Denizli sosyal yaşamının en renkli kişilikleriydi. Birçok davette görmeye alıştığımız Kan Çifti, bu kez dostlarıyla bir kutlamada. Kendilerini piste atan Kan Çifti ve dostları gönüllerince eğleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı