REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

12 Eylül 2018 Çarşamba

Zaman içinde çıktığımız yolculuğumuzda yine ayrı bir duraktayız. Bu hafta da Geçmiş Zaman Olur Ki’nin birbirinden özel konukları var.


KONUK ÇOK ÖZEL
Adalet Parti’nin kurucularından Ragıp Gümüşpala Denizli’yi ziyaret ediyor. Bu özel konuğu ağırlayanlar arasında İstiklal Mahallesi Muhtarı Şükrü Özbek, pamuk tüccarı Muammer Akça, Rıza Gençoğlu, Mehmet Kuyumcu, Alim Gökalp, Dr. Rahmi Bamyacı, Şekerim Amca olarak bilinen Ali İhsan Bey, Nevzat Kaya ve Mesut Memişoğlu yer aldı.

İMO GECESİNDE ÖDÜL TÖRENİ
İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nin yıldönümü gecesi geleneksel ödül törenine de ev sahipliği yaptı. Gecede, Feridun Alpat, Hanım Ağa olarak bilinen Akça Şirketler Grubu’nun kurucusu Neslihan Akça, Salih Coza, dönemin Belediye Başkanı Ali Marım’dan ödülünü alıyor.

BİR DENİZLİLİ SANATÇI: SETTAR TANRIÖVEN
Denizlili Settar Tanrıöven, başarılı bir sinema ve tiyatro sanatçısı. 22 yaşına kadar Denizli’de yaşayan, çocukluk döneminde fırında çıraklık yapan Settar Tanrıöven, üniversite için ayrıldığı Denizli’ye ziyaretler dışında bir daha dönmedi. Denizli’de bulunduğu dönemde Halk Eğitim Merkezi’nde tiyatro yapan Tanrıöven, Hacettepe Üniversitesi’nde okurken de bu tutkusundan kopmadı. Bir Demet Tiyatro ekibiyle çıktığı yolda, üstlendiği Saldıray Abi karakteri onu tüm Türkiye’nin tanımasını sağladı. Settar Tanrıöven, daha sonra da birçok başarılı yapımlarda rol aldı. Tanrıöven bir Denizli ziyaretinde Colossae Otel’de Gazeteci Mustafa Eşmen, Cengiz Akhisar ve rahmetli Coşkun Önen ile birlikte.


NEZİH BİR GECEDEN GERİYE KALANLAR
Cihat Kaşıkçı, Ali Bayram, Halil Ulubaşoğlu ve Sadık Çaputçu. 1989 yılında Koru Motel’de verilen bir davette buluştular. Nezih bir geceden geriye kalan bu karede çok özel isimler yer alıyor.


KEÇECİ ÇİFTİ PİSTTE
Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve eşi Nilgün Keçeci, katıldıkları bir davette kendilerini romantik müziğin ritmine kaptırmış. İş yaşamında olduğu kadar aile yaşamlarıyla da örnek olan Keçeci Çifti’ne ömür boyu mutluluk diliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı