REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

3 Ekim 2018 Çarşamba

Zamanda yoluculuğumuza bu hafta da birbirinden özel kareler ile devam ediyoruz.

DENİZLİ’NİN İLK MAGAZİN MUHABİRİ
Erol Görcelioğlu uzun yıllar Tarişbank’ta görev yaptı, son olarak şube müdürlüğünden emekli oldu. Görcelioğlu, emekli olunca köşesine çekilmek yerine baba mesleğine döndü, eline fotoğraf makinasını aldı. Ancak, o rutin fotoğrafçılığı değil, magazin muhabirliğini tercih etti. Şehir Gazetesi’nde magazin sayfası hazırlayan Erol Görcelioğlu, ünlü işadamı rahmetli Sadık Mersin ile birlikte.


KONUKOĞLU DEMİR DÖVÜYOR
Yatağan Bıçakçılık Festivali yıllardır aynı heyecan ve görkemle gerçekleştiriliyor. Yine bir festival ve yine ünlü konuklar ağırlanıyor. Bunlardan biri de ünlü işadamı Abdulkadir Konukoğlu demir döverken objektiflere böyle yansıdı.


KARAKIŞ VE OĞLU BİRLİKTE
Dr. Muzaffer Karakış’ın eşi Nurten Karakış, bir etkinlikte oğlu İsmail Karakış ile birlikte. O zamanların küçük çocuğu İsmail büyüdü, evlendi ve iki evlat sahibi bir işadamı.


BİR VEDA HATIRASI
19 Ağustos 1991 yılında Denizli Valisi olarak göreve başlayan Erdoğan Cebeci, 19 Şubat 1992’ye kadar Denizli’de kaldı. 6 aylık görev süresinin sonunda Vali Cebeci için veda töreni düzenlendi. Vali Cebeci’ye 6 ay hizmet eden Vali Konağı çalışanları geride bu veda hatırasını bıraktı.


GARSONLARIN PİRİYDİ
Denizli’nin yakından tanığı isimlerden biridir Tevfik Akbaba. Turizm sektöründe uzun yıllar hizmet veren, şef garson olarak çalışan ve onlarca kişiyi yetiştiren Tevfik Akbaba, görev yaptığı otellerde bir çok ünlü isme de hizmet etti. Akbaba şimdi Delikliçınar’da ayakkabı boya ve tamiri yapıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı