REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

26 Aralık 2018 Çarşamba


Arşivlerde çıktığımız geçmiş zaman yolculuğuna devam ediyoruz.


ALTIN ÇİFTİ PİSTTE
İşadamı İbrahim Altın ve eşi Mürüvvet Altın katıldıkları bir davette kendilerini piste attılar ve gönüllerince eğlendiler. Altın Çifti’nin dansları görülmeye değerdi.


ÖPEN ADAM AKHİSAR’I YAKALADI
Önüne geleni öpen adam olarak tanındı siyasetçi Hasan Celal Güzel. Katıldığı her toplantıda, ziyaret ettiği her yerde, gezdiği sokakta, yemek yediği lokantada elini uzatanı öpen Hasan Celal Güzel, “Türkiye’nin tamamını öpeceğim” hedefine ulaşabildi mi bilmiyoruz ama, öptükleri arasına Cengiz Akhisar’ı da ekledi. DEHA TV’de bir programa katılan Hasan Celal Güzel, program öncesi Akhisar’ı da öptü. Bu sırada Gazeteci Engin Ünal’ın saatine bakması, “Ne kadar uzun süre öpecek diye kronometre tutuyor” yorumlarına neden oldu.


NECİP KÖSELİ AİLESİ VE SEVDİKLERİYLE EĞLENCEDE
Denizli’de birçok inşaata imzasını atan Necip Köseli, Eşi Kadriye ve Kızı Ufuk Köseli ve ailesiyle Gar Gazinosu’nda bir eğlencede.


MİNİK KIZ BÜYÜDÜ
Karakurt Un Fabrikaları sahiplerinden Bekir Karakurt, yeğeni Figen Karakurt ile birlikte. Abisinin kızını çok seven Bekir Karakurt, sık sık zaman geçirirdi. O dönemlerin küçük kızı Figen şimdi büyüdü, evlendi ve kendi ailesini kurdu.


EN İYİ KARENİN PEŞİNDE
Mimar Ahmet yoldaş, fotoğrafa olan tutkusu ile de tanınır. Yoğun iş temposundan arta kalan zamanlarını fotoğraf çekmek için kullanan Mimar Ahmet Yoldaş, bine güzel bir karenin peşinde.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı