REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

18 Mayıs 2017 Perşembe

Arşivlerden derlenen geçmişten günümüze ulaşan fotoğraflar ve öyküleriyle Geçmiş Zaman Olur Ki devam ediyor. Bu hafta da sizlere yine birbirinden özel fotoğraf kareleri ve öykülerini sunuyoruz.

MİMARIN TARİHE YOLCULUĞU
Mimar Ahmet Yoldaş, Pamukkale’deki yapıları inceliyor. Yaptığı uygulamalara bilimsel olduğu kadar tarihsel de yaklaşan Ahmet Yoldaş’ı biz de bu çok önem verdiği çalışma esnasında yakaladık.


BU KEZ KAREDE BEN VE VARIM
Hep başkalarının fotoğraflarını çekecek değiliz ya. Ara sıra fotoğraf karesine ben de giriyorum. İşte bu da ender fotoğraflardan biri. Yıldırım Avcı, Metin Saydal, Vali Sami Sönmez, Ahmet Acar ve Behçet Çomakoğlu ile birlikteyim.


İKİ BAŞKAN YAN YANA
Yıl 1984. Belediye Başkanı Ziya Tıkıroğlu ve eski başkan Ahmet Acar eşleriyle birlikte davetteler. Gecenin konuşmasını yaptığı için yemeğe geç başlayan Başkan Tıkıroğlu, katılımcılar diğer konuşmacıları dinlerken çorbasını içiyor.


DEKEV’İN ETKİNLİĞİ ÇAMLIK’TA
Ufuk Semercialbaz, Ferit Kaşıkçı, Bekir Urganlıoğlu, Osman Erdemir, Esat Bozbıyık ve Adalet Dingil DEKEV’in bir organizasyonundalar. Çamlık’ta gerçekleştirilen etkinlikte eğitime katkı veren hayırseverler hem onore edildi, hem de stres atmalarına imkan veren organizasyonlar düzenlendi.


O ZAMANLAR AVUKATTI
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, siyasete atılmadan önce Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin üyesiydi. O dönemde aktif avukatlık yapan Osman Zolan, Derneğin bir etkinliğinde Vali Gazi Şimşek’i karşılarken.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı