REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

16 Ocak 2019 Çarşamba


Arşivlerden derlediğimiz fotoğraflarla “Geçmiş Zaman Olur Ki” diyerek çıktığımız zamanda yolculuğumuza devam ediyoruz.


TAVASLIOĞLU AİLESİ’NİN İLK MÜRÜVETİ VE AĞIR KONUKLAR
Mustafa Tavaslıoğlu, 1987 yılında oğlunun sünnet törenini gerçekleştirdi. Bu özel buluşma, özel insanları da bir araya getirdi. İşte davete katılanlardan bazıları: (Ayaktakiler) rahmetli Müteahhit Necip Köseler, işadamı Hayati Tavaslıoğlu, işadamı Tufan Karaca, (Oturanlar) Betonsu’nun kurucusu rahmetli Süleyman Çopur, Yüksek Mühendis Yüksel Kaşıkçı ve rahmetli işadamı Cafer Sadık Abalıoğlu


HUKUKÇULAR YEMEKTE
İncilipınar Gazinosu hukukçulara ev sahipliği yaptı. Düzenlenen yemeğe katılanlar arasında hakim Bülent Kocaer, avukatlar Hasan Himmetli, Aziz Salgar, Erdal Çam ve Erhan Biçerman da yer aldı. Gece keyifli anlara sahne oldu.


DEMİREL DENİZLİ’DE
Yıl 1972, Adalet Partisi Genel Başkanı Süleyman Demirel Denizli’yi ziyaret ediyor. Bu ziyarete eşi Nazmiye Demirel de katıldı. Süleyman Demirel ve Nazmiye Hanımı İl Başkanı Rıza Gençoğlu, Ali Dartanel, İhsan Ölçen ve İsmet Kafesçiler karşıladı. Karede Nazmiye Hanım ön planda yer aldı, Süleyman Demirel ise Nazmiye Hanım’ın hemen arkasında.


VUR PATLASIN, ÇAL OYNASIN
Yeşim-Rıfat Panayır Çifti, Koru Motel’de düzenlenen görkemli bir düğünle yaşamlarını birleştirdi. Genç çifti pistte Hatice-Gökçen Akça Çifti yalnız bırakmadı.


ÖDÜL HATIRASI
Denizli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Tanrıkulu, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Halim Yazıcı, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Fotoğraf Sanatçısı Cengiz Akhisar ve dönemin Rotary Başkanı İbrahim Demireren, 1999 yılında düzenlenen yarışmanın ödül gecesinde birlikte. Gecede bu isimlere de Denizli’ye katkılarından dolayı ödülleri verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı