REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

6 Şubat 2019 Çarşamba


Arşivlerden derlediğimiz fotoğraflarla geçmiş zamanda çıktığımız yolculuğumuz sürüyor.


DTO 80 YAŞINDA
Denizli Ticaret Odası, kuruluşunun 80. yıldönümünü görkemli etkinliklerle kutladı. 80. yıla özel “Denizli Tarihini Arıyor” temasıyla planlanan kapsamlı tanıtım çalışmalarıyla adından söz ettiren DTO yönetimi, zaman zaman çekimlere de katıldı. Pamukkale’de yapılan çekimlerin ardından DTO yönetimi hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Vali Gazi Şimşek’in de izlediği çalışmaların ardından çekilen fotoğrafta, Vali Şimşek, DTO Başkanı Mehmet Yüksel, Borsa Başkanı İbrahim Tefenlili, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, Müze Müdürü Hüseyin Baysal ve DTO yönetim kurulu üyeleri yer aldı.


DEMİREL DENİZLİ’DE
Türk siyasi yaşamına damgasını vurmuş olan Süleyman Demirel 1972 yılında Denizli’yi ziyaret etti. Demirel’e Denizli ziyaretinde dönemin İçişleri Bakanı Mustafa Gülcegil ile eşi Nazmiye Demirel de eşlik etti. Düzenlenen toplantıya katılan Demirel ile aynı karede yer almak isteyen İsmet Kafesçiler ve Kemal Bakır fotoğraf çektirdi.


PÜR DİKKAT DİNLİYORLAR
MÜSİAD’ın toplantısında davetliler arasında yer alan Sezai Günalp, Mehmet Eyüpoğlu, Sait Özkan, Cengiz Akhisar, Hüdai Etiler, Zafer Gökşin ve Rahmi Palamutçu, pür dikkat konuşmacıyı dinliyor.


KEYİFLİ SOHBET
Vali Gazi Şimşek, Av. Adil Demir, Av. Yıldırım Aycan ve Mali Müşavir Necdet Yılmaz katıldıkları bir kokteylde ayaküstü sohbetteler. Sohbet konusu o kadar keyifli ki Vali ve beraberindekilerin mutluluğu fotoğrafa böyle yansıdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı