REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

13 Şubat 2019 Çarşamba


Arşivlerden Denizli ve Denizlili fotoğraflarıyla çıktığımız Geçmiş Zaman Olur Ki yolculuğumuza devam ediyoruz.


BACANAKLAR YAN YANA
Merkez Bankası müdürlüğünden emekli olan Kemal Ergene ve Avukat Feyyaz Yurttürk bacanaklar. Katıldıkları yeni yıl kutlamasında yan yana oturan bacanakların masası bir hayli keyifli. Denizli İşadamları Lokali’nde gerçekleştirilen etkinlikte, fotoğrafını çektiğimiz Fezzaz Yurttürk, karşı atağa geçti, o da eline aldığı kamerayla bizi kaydetti.


KOKTEYL’DE BULUŞTULAR
İbsrahim Demireren, Şeref Hazer, Hasan Erişkin, eski Belediye Başkanı Ziya Tıkıroğlu ve Faruk Kaydıhan kokteylde ayaküstü sohbetteler. Denizli iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin sohbeti de elbette ekonomi ve siyaset üzerine olur.


KALECİ EROL’DAN JEST
Denizlispor’un efsane kalecilerinden biridir Erol Yaman. 1967-1973 yılları arasında yeşil-siyahlı takımın kalesini başarıyla koruyan Erol Yaman, talihsiz bir sakatlık sonrası erken yaşta futbolu bırakmak zorunda kalmıştı. Kaleci Erol Yaman, Gar Gazinosu’nda katıldığı bir eğlencede, centilmenliğini gösterdi, sahne alan sanatçıya çiçek vererek teşekkür etti.


PAÜ’NÜN TEMELLERİ ATILIYOR
Şimdilerde ülkenin önemli eğitim kurumları arasındaki yerini alan Pamukkale Üniversitesi’nin kuruluş süreci bir hayli yoğun geçti. Birbiri ardına panel ve toplantılar düzenlendi, “Nasıl iyi bir üniversite kurulur?” sorunun yanıtları arandı. İşte bu buluşmalardan biri de “Denizli’de sağlıklı bir üniversite nasıl kurulmalıdır?” başlığıyla düzenlendi. Çalışmalarda yoğun emek harcayan Dr. Yusuf Bahri Karaosmanoğlu, düzenlenen panele de konuşmacı olarak katıldı. Karaosmanoğlu’nun yanı sıra panelde Prof. Dr. Mustafa Demirsoy, Prof. Dr. Bedriye Kot ile diğer konuşmacılar, tecrübelerini aktardı.


YÖNETİM SAHA KENASINDA
Selami Urhan, Mustafa Baysal ve spor camiası, Denizlispor’un Emsan Stadı’nda yaptığı hazırlık karşılaşmasını saha kenarından izliyor. Selami Urhan ve Mustafa Baysal, hem başkan, hem de yönetici olarak yeşil-siyahlı kulübe uzun yıllar hizmet verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı