REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

27 Şubat 2019 Çarşamba

Arşivlerden derlediğimiz fotoğraflar ile dünden bugüne yolculuğumuza devam ediyoruz.


ÖZLEM COLOR AÇILIYOR
Denizli’nin fotoğraf markalarından biri haline gelen Özlem Color, 4. şubesini görkemli bir törenle hizmete açıyor. 2001 yılında gerçekleştirilen açılışa katılan rahmetli Coşkun Önen, Cengiz Akhisar, Erhan Emekli ve Galip Çakır, Özlem Color’un sahibi Ali Doğan ile anı ölümsüzleştiren bu hatıra fotoğrafını çektirdi.


İŞ DÜNYASININ ÖNEMLİ İSİMLERİ BİR ARADA
Mehmet Yüksel, Nail Kalemci ve İlter Panayır toplantıda bir aradalar. Buluşmaya Nail Kalemci’nin eşi Gülay Kalemci ile İlter Panayır’ın eşi Şenay Panayır da katıldı.


TOPLANTI GÜNDEMİ DENİZLİSPOR
İşadamı Ahmet Nazif Zorlu, Mustafa Baysal, Adalet Komisyonu Başkanı Tahsin Durmuşoğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı İsa Fırat Küpeli, Denizlispor için Polisevi’nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Buluşmaya, Denizli’nin en ünlü işadamlarından biri olan Ahmet Nazif Zorlu’nun da katılması, o dönemde camiayı heyecanlandırmıştı.


SÖĞÜTLÜOĞLU ÇİFTİ DAVETTE
Mermer sektörünün önemli aktörlerinden biri olan Arcan Söğütlüoğlu ile eşi Gülsa Söğütlüoğlu, katıldıkları bir davette objektiflere böyle poz verdi. Söğütlüoğlu, gülen yüzleri ile davettekilerin ilgi odağı oldu.


ÖDÜLLERİ TOPLADILAR
Denizli Ticaret Odası tarafından düzenlenen törenle iş dünyasının önemli isimleri plaketle ödüllendirildi. Törenden geriye Mali Müşavir Hulusi Büyükkalaycı, Orman Mühendisi A. Gündüz Bayrak, CHP Denizli Milletvekili Av. Kazım Arslan, Durmuş Ali Çoban, Bülent Koşmaz, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kurşun’un yer aldığı bu kare kaldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı