REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

6 Mart 2019 Çarşamba


Geçmiş Zaman Olur Ki diyerek çıktığımız zamanda yolculuğumuza devam ediyoruz. Bu hafta yine birbirinden özel karelerle karşınızdayız.


ÖZEL KALEM PERSONELİ BİR ARADA
Vali Sabahattin Savacı’nın en yakınındaki isimlerdi. Vali Savacı ile birlikte çalışan Özel Kalem Müdürlüğü personeli, Özel Kalem Müdürü Süleyman Başsorgun ile birlikte bu fotoğrafı verdi. Geleceğe bırakılan önemli anılardan biri olan karede o dönemde çalışan tüm ekip yer aldı.


VALİ GÖKSU PÜR DİKKAT
Vali Yusuf Ziya Göksu, Denizli’de en uzun süre görev yapan vali unvanını koruyor. Uzun yıllar kente hizmet eden Vali Göksu, bir toplantıda konuşmacıyı pür dikkat dinliyor. Vali Göksu ile birlikte Tugay Komutanı Tuğgeneral Kemal Ay, İşadamı Esat Sivri ile eşi Sevgi Sivri ve işadamı Sadık Çaputçu da toplantıyı takip edenler arasındaydı.


YARDIM GECESİNDE COŞTULAR
Yetim, aciz ve Muhtaçları Koruma Vakfı, gelenekselleştirdiği yardım gecelerinden birine daha imza attı. Yardımlaşmanın en üst seviyeye çıkan Tusan Motel’deki toplantıda eğlence de yer aldı. Köksal Fişengi, İsmail Sever ve Av. Feyyaz Yurttürk kendilerini sahne attı, sanatçı ile birlikte gönüllerince eğlendi.


DİKİLİ FİDANLARI VAR
Denizli Sarraflar ve Kuyumcular Odası Başkanı Şemsettin Özmen ile eşi, Görme Engelliler Okulu’nun çevre düzenlemesi etkinliğine katıldı. Özmen ve eşi, okul bahçesine fidan dikti.


29 EKİM RESEPSİYONU
Yıl 1998. 29 Ekim coşkusu, düzenlenen resepsiyon ile taçlandırıldı. Resepsiyona katılanlar dönemin Belediye Başkanı Ali Marım, eşi Sevim Marım, mimar Hüsamettin Ataman , eşi Sevim Ataman, Av. Behçet Çomakoğlu, eşi Hikmet Çomakoğlu ile Av. Erdal Çam yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı