REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

13 Mart 2019 Çarşamba

Arşivlerden derlediğimiz fotoğraflar ile Geçmiş Zaman Olur Ki diyerek çıktığımız yolculukta yeni bir duraktayız. Bu hafta da birbirinden özel kareler ile karşınızdayız.

SOYLU’NUN İLK MÜRÜVVETİ
Dalaman Orman Ürünleri ekibinin önemli isimlerinden biri Hamdi Soylu’nun ilk mürüvveti. Erkekliğe ilk adımı atan Hamdi Soylu’ya amcası Mehmet Soylu ve dayısı  Turgut Dalaman da eşlik ediyor.

HATİPOĞLU ÇİFTİ’NDEN MUTLU AİLE TABLOSU
Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin önemli isimlerinden biri Hasan Himmetli’nin kızı ve damadı, Minik Melek Dur ile birlikte. İpek-Mehmet Çelik Hatipoğlu çifti, Antalya’ya düzenlenen gezide mutlu aile tablosu oluşturdu.

RESEPSİYONDAN BİR KARE
Yıl 1985. İşadamları lokali yine önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapıyor. Düzenlenen resepsiyona katılan Aynur Panayırcı, Ayşe Baysal, Hatice Akça ve Fatma Baysal objektiflere poz veriyor. Arka planda ise Ali Baysal ve eski Cumhuriyet Başsavcısı Talat Dündar Saner yer alıyor.

EKİBİ TOPLAYAMADI AMA ÇABASI TAKDİR GÖRDÜ
Kale’nin önde gelen isimlerinden biri olan otomotivci Osman Özgür, esprili kişiliği ile de tanınır. Yakın dostları ile katıldığı bir gezide rehberliğe soyunan Osman Özgür, ekibini toplamakta güçlük çekse de çabasından hiç vazgeçmedi.

DOKTORLAR BU MASADA BULUŞTU
Denizli TIP camiasının önde gelen isimleri Dr. Ayhan Oral, Dr. Sururi Erdoğan, Dr. Hüseyin Bezirgan ve Dr. Sinan Laleoğlu, eşleriyle birlikte katıldıkları davette aynı masayı paylaştılar. Davetliler doktor olunca, sohbetin konusu da doğal olarak sağlıktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı