REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

27 Mart 2019 Çarşamba


Geçmiş Zaman Oluk Ki’de arşivlerdeki yolculuğumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu hafta da birbirinden özel kareler ve hikayeleri var.


SEÇAL ÇİFTİ ÇARŞAMBA PAZARI’NDA
Mükerrem-Uğur Seçal Çifti, Çarşamba Pazarı’nda böyle yakalandı. 2006 yılında arşivlere giren Seçal Çifti’nin alış-veriş turu bir hayli keyifli geçti. Uğur Seçal, Bilgi Dolu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kurum müdürü olarak görev yapıyor. Eşi Mükerrem Seçal ise aynı kurumda özel eğitimci olarak çalışıyor.


SOHBET KOYU, KONU DERİN
Denizli’nin önde gelen tekstilcilerinden Yılmaz Kasapoğlu ile Değirmenci Tekstil sahiplerinden Zeki Değirmenci koyu bir sohbetteler. İki önemli işadamını bu kadar derin bir sohbete sürükleyen konuyu öğrenemedik ama tahmin etmek zor olmasa gerek. Tektil, ekonomi ve ne olacak bu ticaretin hali olsa gerek.


SİYASET VE SANAT KOKTEYLDE BULUŞTU
PAHOY Kurucusu Demiz Semerci, Tuana Bale Kurucusu Dilek Semerci, CHP Eski İl Başkanı Av. Zafer Gönenç, Eksi Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur ile İsmail Akbay, gerçekleştirilen bir kokteylde buluştu. Sohbet konusu ise sanat ve siyaset oldu.


DÜĞÜNDEN BİR KARE
Denizli Cam Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Sarıkaya, Diş Hekimi Senol Akyol ve Seyran Çerezleri’nin kurucusu rahmetli Sadık Çapukçu, Richmond Otel’de düzenlenen düğünde birlikteler. Bu üçlü, gecenin ilerleyen saatlerine kadar genç çiftin mutluluklarına ortak oldu.


KOKTEYLDE BULUŞTULAR
Pervin-Mustafa Aygül, Sevgi-Mehmet Ali Bayraktar, İbrahim Gürçak, Berrin-Mustafa Ali Çetin ve Cemile-Mehmet Ünal Çifti, Pamukkale’de verilen kokteylde buluştu. Seçkin davetlilerin yer aldığı kokteylin dikkat çeken isimleri bu masada yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı