REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

10 Nisan 2019 Çarşamba

Tarih sayfalarında Geçmiş Zaman Olur Ki diyerek çıktığımız yolculuğumuza devam ediyoruz.


ÇALIŞKAN ÇİFTİ PİSTTE
Çalışkan Sobalarının kurucusu Ahmet Çalışkan ve Eşi Sıdıka Çalışkan, katıldıkları bir davette kendilerini piste attı, gençlere taş çıkartırcasına dans etti. 2000 yılında mutluluk resmi veren çalışkan Çifti, gecenin de ilgi odağıydı.


GENEL KURULDA DİKKAT ÇEKEN YAZI
Pamukkale 3. Sanayi Sitesi’nin olağan genel kurul gerçekleştiriliyor. Dönemin Belediye Başkanı Ziya Tıkıroğlu, genel kurulda katılımcılara seslendi. 3. Sanayi Sitesi Genel Kurulu’nda divanı Musa Çelikkol, Mesut Aygören, Mehmet Karayazılı, Muammer Eres ve Hükümet Komiseri Sadri Bey yer aldı. Genel kurulda divanın arkasında yer alan Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” yazısı dikkat çekiyor.


SÖĞÜT’TE EĞLENCELİ MOLA
Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin geleneksel Antalya gezisinden eğlenceli bir kare. Antalya’da dönüşte Söğüt’te mola veren ekip, burada davul-zurna eşliğinde karşılandı. İşadamı Halim Sivri, davul-zurnanın ritmine kendini kaptırdı ve ortaya bu eğlenceli anlar çıktı.


BASININ DUAYENLERİ
Denizli basınının duayen isimleri rahmetli Kemal Tartılacı, Erol Özbal, Cengiz Akhisar, Denizli Belediyesi’nde dönemin Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünü yapan Mehmet Yiğit ve rahmetli İsmail Hakkı Ekmekçioğlu birlikte. Belediyede gerçekleştirilen törende geleceğe bu özel anı bırakıldı.


GÖZ KAMAŞTIRIYORLAR
Fatma Erikoğlu, Zümrüt Erikoğlu ve Gülbin Erikoğlu, katıldıkları bir davette, şıklıkları ve güzellikleriyle göz kamaştırdı. Kayınvalide Zümrüt Hanım ve gelinleri Fatma ile Gülbin Erikoğlu’nu yan yana görenler, kimin gelin, kimin kayınvalide olduğunu ayırt edemedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı