REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

17 Nisan 2019 Çarşamba

Geçmiş Zaman Olur Ki diyerek çıktığımız zamanda yolculukta bu hafta konuğumuz, geçtiğimiz hafta ebediyete uğurladığımız, Denizli’nin sevilen simalarından Avukat ve sanayici Ali Yavuzçehre.

Bir süredir mücadele verdiği hastalığa yenilen Ali Yavuzçehre, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Avukatlığının yanı sıra sanayici kimliği ile de ön plana çıkan Ali Yavuzçehre, Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Meclis Başkanlığı görevlerini de yürütmüştü.

Denizli iş ve sosyal yaşamında önemli izler bırakarak aramızdan ayrılan Yavuzçehre’yi bir kez daha anıyor, Allah’tan rahmet diliyoruz.


YEMEĞE FOTOĞRAF MOLASI
Koru Motel’de düzenlenen organizasyon, dönemin önemli isimlerini bir araya getirdi. Organizasyonda aynı masayı paylaşan Ali YAvuzçehre (sağda) ile Metin Özkardeş, Bekir Karakurt ve Emniyet Müdürü Mehmet Kökdemir, fotoğraf için oturma açılarını değiştirdi, poz verildikten sonra yemek ve sohbet kaldığı yerden devam etti.


EKE VE YAVUZÇEHRE ÇİFTİ KOKTEYLDE
Yıl 2002, Polisevi’nde Polis Haftası nedeniyle yıldönümü kokteyli düzenlendi. Kokteyle Ömür-Haluk Eke ve Neşe-Ali Yavuzçehre çifti de katıldı. Etkinlikte bol bol sohbet vardı.


GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARIYORLAR
İş dünyasındaki yoğun tempolu çalışmasına rağmen ailesi ve dostlarına zaman ayırmayı ihmal etmeyen Ali Yavuzçehre, eşi Neşe Yavuzçehre ve kuzeni Feriha Urganlıoğlu ile birlikte bu mutluluk pozunu verdi.


ANNELER GÜNÜ
Ali Yavusçehre, Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği “Anneler Günü” etkinliğini hiç kaçırmadı. Yavuzçehre ve eşi Neşe Yavuzçehre bu özel etkinliğe kayınvalidesi Raife Hanım ile katıldı.


BICAK GÜLÜMSEMESİ HİÇ EKSİLMEDİ
Ali Yavuzçehre rahatsızlıklarının ilerlemesi nedeniyle yürümekte güçlük çekmeye başlayınca, tekerlekli sandalye kullandı. Yavuzçehre, eskisi gibi rahat yürüyemese de, yüzündeki o sıcak gülümsemeyi hiç eksik etmedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı