REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

1 Mayıs 2019 Çarşamba


Arşivlerden derlenen fotoğraflar ile Geçmiş Zaman Olur Ki diyerek çıktığımız yolculuğumuzu sürdürüyoruz.


KEYİFLİ YOLCULUK
Denizli Rotary Kulübü’nün sürekli hale getirdiği etkinliklerinden biri. Kulüp üyeleri bu kez Çanakkale’ye gidiyor. Keyifli bir yolculuk yapan kulüp üyeleri arasında Muammer Görümlü, Dr. Ümit Baklan, Hüseyin Erikoğlu, Turhan Ülkü, Halim Sivri ve Metin Saydal da yer alıyordu.


BAKAN’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ
Ali Abalıoğlu, Denizli’nin tanınmış hayırseverlerinden biridir. Özellikle eğitim alanında yaptığı yardımlar ile dikkat çeken Ali Abalıoğlu’na Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam’ın da katıldığı törenle teşekkür plaketi verildi. 1997 yılında gerçekleştirilen ödül törenine eski Milletvekili Mehmet Gözlükaya, rahmetli Abdulgaffar Nemutlu, İşadami Raşit Özkardeş, Abdulkadir Uslu, Ticaret Borsası eski Başkanı İlter Panayır da katıldı.


YONGA MOBİLYA AÇILIYOR
Mobilya sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Yonga Mobilya,
Show-room açıyor. Açılışa Necati Dalaman, Ali Akın, Fehamettin Taşkaya, Fehmi Çetinbay, Davut Bekdaş ve Mahir Coşkun da açılışa katılırak, güç verdi.


ERKEKLİĞE İLK ADIM
Özlem-Sedat Erikoğlu çiftinin oğulları Özer, erkekliğe ilk adımı atıyor. Özer ilk mürüvvetinin geleceğe bırakılan aile fotoğrafında anne-babası ve kardeşi Seçil ile birlikte.


SALGAR’A TENİS ÖDÜLÜ
Pamukkale Tenis Kulübü’nün uzun süre başkanlığını yürüten işadamı Hasan Kıbrıslıoğlu, düzenlenen turnuva sonrası Gültekin Okay Salgar’a ödülünü verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı