REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

8 Mayıs 2019 Çarşamba

Geçmiş zaman yolculuğu arşivlerden derlenen kareler ile devam ediyor.


SİNGERCİ OSMAN’IN OĞLU
Bankacı Emre Emek ile öğretmen eşi Yasemin Emek, katıldıkları bir davette gönüllerince dans ediyor. Bankacı Emre Emek’in babası ise Denizli’nin Singerci Osman olarak tanınan önemli bir isimdi. O da babası gibi iş yaşamını başarıyla, aile yaşamını da sevgiyle sürdürüyor.


KAZDAĞLI ÇİFTİ TAKI SEÇİYOR
PAÜ’nün eski rektörlerinden Hasan Kazdağlı ile eşi Nermin Hanım, Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Anneler Günü kutlamasında. Kazdağlı Çifti, görme engelli öğrencilerin yaptığı takılardan aldı, derneğe katkı sağladı.


YARDIMSEVER MELEKLER BİR ARADA
Denizli’de faaliyet yürüten yardım derneklerinin gönüllü melekleri bir arada. Gerçekleştirilen organizasyonda bir araya gelen yardım melekleri, geleceğe bu anlamlı kareyi bıraktı.


ANTALYA’DA ALIŞVERİŞ
Görme Engelliler Okulu’na yaptığı katkılarla adından sıklıkla söz ettiren Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği, sık aralıklarla gerçekleştirdiği gezilere bir yenisini daha ekledi. Antalya gezisinde Sait Küçüker, Suna Manasır ve Lütfi Soylu, deri mağazasında mont deniyor.


ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ
Serap-Kudret Özsoy çifti, katıldıkları bir davette kendilerini piste attı, gönüllerince dans etti. Kaleiçi tüccarlarından Kudret Özsoy’un eşi Serap Özsoy, şu sıralar rahatsız ve tedavi görüyor. Kendisine acil şifalar diliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı