REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

15 Mayıs 2019 Çarşamba


Arşivlerde yaptığımız geçmiş zaman yolculuğumuz devam ediyor. Bu hafta da yine birbirinden özel kareler ve konularla karşınızdayız.


DEMİREREN AİLESİ YEMEKTE
İbrahim Demireren, Atilla Demireren, Nail Demireren ve eşleri katıldıkları bir davette aynı masaya bir araya geldiler. 2002 yılında gerçekleştirilen yemek keyifli anlara tanıklık etti.


BAŞSAVCI PİSTTE
Yıl 1989. Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Veli Çiftçi, hukuk ve yargı mensupları ile düzenlenen bir davette buluştu. Gecenin ilerleyen saatlerinde kendini çalan müziğin ritmine kaptıran Başsavcı Çiftçi, Av. Hasan Altın ve arkadaşlarıyla piste çıktı gönlünce eğlendi.


MENDERES TEKSTİL EK TESİSİNİ AÇIYOR
Sarayköy’de uzun yıllardır hizmet veren Menderes Tekstil’in ek tesisi hizmete giriyor. İş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren 1997 yılındaki açılışa Denizlili ünlü iş adamı Ahmet Nazif Zorlu, milletvekili Haluk Müftüler ve dönemin Sanayi Odası Başkanı Abdülkadir Uslu da katıldı.


ROTARY ÜYELERİ PAMUKKALE ŞARAPLARI’NDA
Denizli Rotary Kulübü üyeleri Güney’de faaliyet yürüten Pamukkale Şarapçılık tesislerini ziyaret etti. Rotary üyeleri tesisleri gezdi, firma yetkililerinden şarabın serüvenine ilişkin bilgi aldı.


AYAKÜSTÜ SOHBET
Ali Erişkin, Mimar Süleyman Boz ve mali müşavir eşi Firdevs Boz ile katıldıkları bir davette ayaküstü sohbetteler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı