REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

22 Mayıs 2019 Çarşamba

Geçmiş Zaman Olur Ki diyerek çıktığımız zaman yolculuğunu sürdürüyoruz. Geçmişten gününüze hatıralarıyla birlikte uzanan fotoğraflarla yeniden karşınızdayız.

AYAKÜSTÜ SOHBET

Yıl 1997. Methiye-Erdoğan Toker ile Avukat İsmet Kayhan, dostlarıyla birlikte davetteler. Kokteylde ayaküstü sohbet eden grup, gece geç saatlere kadar iş ve siyaset dünyasına ilişkin bol bol sohbet etti.

GEZİNİN YORGUNLUĞUNU BÖYLE ATTILAR

Babadağlı olup da Burhan Tahtalı’yı tanımayan yoktur. Duayen işadamı Burhan Tahtalı ile eşi Perihan Tahtalı, Antalya gezisinde karşılıklı kahve içip yorgunluk atıyor.

NUR EVLER SİTESİ’NİN KURALARI ÇEKİLİYOR

Çamlık’ta yapılan Nur Evler Sitesi’nin sakinleri kura heyecanı yaşadı. Denizli Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen etkinlikte rahmetli Orhan Koru kuraları çekti, Noter Başkatibi Güngör Bey de o anlara tanıklık etti. Dönemin Ticaret Odası Başkanı Nail Kalemci ve Genel Sekreter Ramazan Sözgen de kura çekilişine katıldı.

DOSTLARIN BULUŞMASI

Dr. Murat Arslan, Eczacı Tevfik Sarıoğlu, işadamı Mehmet Başöz ve Meşut Panayır ile eşleri bir davette buluştu. Denizli’nin gece yaşamının en hareketli olduğu dönemlerde gerçekleştirilen buluşma eğlenceli anlara sahne oldu.

BAKAN’I GÜLDÜREN ANLAR

Denizli’nin en renkli simalarından biriydi rahmetli Osman Nuri Sözkesen. 2002 yılında düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu’na eşi ile birlikte katılan Sözkesen, dönemin Devlet Bakanı Mehmet Kocabatmaz ile sohbet ediyor. Sohbetin konusu o kadar eğlenceli ki, Bakan Kocabatmaz’ın keyfi fotoğrafa yansıyor.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı