REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

12 Haziran 2019 Çarşamba

Tarih sayfalarında yolculuğumuz sürüyor. Bu hafta yine çok özel kareler ve konular var.


KIZILCABÖLÜK GÖNÜLLÜSÜ ERKLİ
Kızılcabölük’e gönül vermiş isimlerden biridir Osman Erkli. Bir dönem belediye başkanlığını da yaptığı Kızılcabölük için yapılan her çalışmada, atılan her adımda yer alan Osman Erkli dostlarıyla birlikte. Yemekte Ertan Gürgan, Ahmet İnceoğlu ve Hasan Çöllü ile eşleri yer aldı.


BOL SOHBETLİ BULUŞMA
Mali müşavir Abdullah Berberoğlu, Mimar Hüsamettin Ataman, İsmail Hakkı İlkimen ve Tahsin Bayar ile eşleri yemekte bir araya geldi. Yemekte bol bol sohbet ve eğlence vardı.


BAŞKAN VE EŞİ PİSTTE
Denizli’nin bir dönemine damgasını vuran Belediye Başkanı Hasan Gönüllü, eşi Şenay Hanım ile dans ediyor. Başkan ve eşinin dansı davetliler tarafından da ilgiyle izlendi.


TARİHTEN BİR YAPRAK
Denizli’nin yetiştirdiği önemli iş insanlarından tüccar Fuat Dağdeviren ve sanayici Şevket Karakurt, yıllar öncesinden çekilen fotoğrafla karşınızda. 1980’li yılları gösteren karede Dağdeviren ve Karakurt, arkadaşlarıyla eğlenceli bir buluşmadalar.


RAHMETLE ANIYORUZ
Genç yaşta kaybettiğimiz Dr. Murat Alten ile eşi Denizli Tabip Odası Başkanı Dr. Meral Alten’in mazide tatlı bir anı olarak kalan dansları. Aramızdan çok erken ayrılan Dr. Murat Alten’e Allah’tan rahmet, sevenlerine bir kez daha sabır diliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı