REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

20 Haziran 2014 Cuma

denizli-cengiz-akhisar-ile-gecmis-zaman-olur-ki-h

Merhaba Denizlihaber.com okurları. Bundan böyle her hafta çarşamba günü bu sütunlarda fotoğraflarla geçmişe yolculuk yapacağız. Dostluklardan, dost meclislerinin sohbetlerinden söz edip, anıların tazelenmesine çalışacağız. Geçmiş zaman olur ki ile fotoğraf karelerinden yansıyan güzellikleri sizlerle paylaşacağız.

Bu arada, dengizli.com ile Denizli’nin değerlerini internet üzerinden tanıtmaya çalışan Umut Termal, Geçmiş Zaman Olur ki’ye de sponsorlukla bu çabalarını bir adım daha ileriye taşıyor. Kadir Başoğlan ve Ahmet Başoğlan’a desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürler…

ic-3
BEYHAN BEY ÇAKI GİBİ
Fotoğraf karesinin ön sırasında eski ANAP Denizli Milletvekili Beyhan Aslan, hemen yanında dönemin Cumhuriyet Başsavcısı İsa Fırat Küpeli, Adalet Komisyonu Başkanı Asım Durmuşoğlu ve şimdi Pamukkale Üniversitesi Rektörü olan Prof. Dr. Hüseyin Bağcı bulunuyor.

Çok genç yaşta siyasete giren MHP Denizli İl Başkanlığı yapan, 12 Eylül darbesiyle bir süre politikaya ara vermek zorunda kalan, yeniden siyasete döndüğünde ANAP’ta karar kılan Beyhan Aslan, 21. dönem milletvekili olarak Denizli’yi parlamentoda temsil etti. Ama bu öyle sıradan bir milletvekilliği olmadı. ANAP’ta kurt politikacıların arasından sıyrılıp Grup Başkanvekili seçilmeyi başardı. Siyasette merkez sağın önemli ismi olan Beyhan Aslan, halen kısa adı TÜKÇEV olan Tüketici ve Çevre Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yapıyor.

ic-4
KÜÇÜKER KARDEŞLERİ ANIYORUZ
Temmuz – 2000’de, İzmir Adnan Menderes Havaalanı kavşağındaki trafik kazasında yaşamını yitiren Denizli sanayisinin duayen isimlerinden Sait Küçüker (solda)… Hemen yanında ve yine aramızdan ayrılan kardeşi İsmet Küçüker bulunuyor. Sait ve İsmet Küçüker kardeşleri rahmetle anıyor, Denizli için yaptıklarına teşekkür ediyoruz.
ic-6
KİM BU DELİKANLI?

Fotoğraf, 17 Mart 1979’da çekildi. Bakın bakalım eşiyle birlikte dans eden delikanlıyı tanıyabildiniz mi? “Bir dönem Denizli’ye damgasını vuran isimlerden” dersek, yeterli ipucu vermiş olur muyuz? Evet, bu isim eşi Şenay Hanım ile birlikte dans eden Hasan Gönüllü’dür. Bugün kent merkezinde kalan birçok cadde onun belediye başkanlığı yaptığı 1973 – 1980 döneminde açılmıştır. Hasan Bey, artık aktif siyasetten uzak, emekliliğin keyfini sürmektedir.

ic-8
ATİLLA’LAR BİR ARADA…
Biri hukuk alanında Denizli’nin tanınmış avukatlarından Atilla Sezener (solda), karşısında ise bugün sıkıntılı süreçlerden geçen Denizlispor Kulübü’nün kurucularından ve kısa bir süre önce hakkın rahmetine kavuşan Eczacı Atilla Sayıner… Bir araya geldikleri yer ise Denizlispor’un bir etkinliği ve Atilla Sayıner, adaşına plaket takdim ederken…

ic-14
DOST SOFRASI
Yoğun iş temposunda kurtulup sohbet etmeye de zaman ayıran (soldan sağa) İşadamı Caner Pancaroğlu ve eşi Nalan Pancaroğlu, Melek Pastanelerinin sahibi Arif Ekin ve eşi Hacer Ekin, İşadamı Hüseyin Erikoğlu ve eşi Zümrüt Erikoğlu, Dede Vural ve eşi Füsun Vural, kurdukları dost sofrasında bir arada…

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı