REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

19 Haziran 2019 Çarşamba

Geçmiş Zaman Olur Ki diyerek çıktığımız zamanda yolculuğa arşivlerden derlediğimiz özel kareler ile devam ediyoruz.


ATILGAN ÇİFTİ DİNLENİYOR
Prof. Dr. Mehmet Atılgan ve eşi, Görme Engelliler İlköğretim Okulu’nda düzenlenen bir etkinlikte. Atılgan Çifti, yoğun geçen programın ardından bir köşeye çekildi ve dinlenerek etkinliğin keyfini çıkardı.


VALİ DİREKSİYONDA
Denizli’nin bir dönemine damgasını vuran Vali Yusuf Ziya Göksu, sosyal ve kültürel yaşamda olduğu kadar ekonomik alanda da yer alırdı. Oktay Mersin’in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı otomotiv firmasının yeni araç lansmanına katılan Vali Göksu, direksiyona geçti, yeni modelin özelliklerini test etti. Vali Göksu’ya Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Balseven de eşlik etti.


RESEPSİYONDA SOHBET
Usta Gazeteci Engin Ünal, Mehmet Gökçe, Deneyimli Gazeteci Mustafa Kaya, Erdoğan Toker, Hasan Dinçer ve Süleyman Boz katıldıkları Cumhuriyet Resepsiyonunda ayak üstü sohbetteler. Fotoğraf için ara verilen sohbet, kaldığı yerden devam etti.


SOHBET KOYU
Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ile sanayici Sedat Erikoğlu koyu bir sohbete dalmış. Yemekte bir köşeye çekilen ikilinin sohbet konusunu tüm ısrarlarımıza rağmen öğrenememiştik.


KEYİFLİ YOLCULUK
Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin gezileri gelenek haline gelmiş, her seferinde yoğunu bir katılım sağlanmıştı. Bu gezilerden birine katılan Sıdıka-Ahmet Çalışkan, Sevgi Bayraktar, Zehra-Tamer Yavuz ve Serpil-Necdet Kabaklıoğlu birlikte bu pozu verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı