REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

10 Temmuz 2019 Çarşamba

Fotoğraflarla geçmiş zaman yolculuğumuz devam ediyor. Bu hafta yine birbirinden özel kareler ile karşınızdayız.


DUMAN KARDEŞLER BAYRAM TÖRENLERİNDE
Uğurlu Oto Cam, kentin en eski ve köklü kuruluşlarından biri. İrfan ve Muammer Duman Kardeşler, küçük yaşlarda başladıkları oto cam sektöründe uzun yıllar omuz omuza çalıştı, mücadele verdi. Büyük başarılara imza atan Duman Kardeşler, 1973 yılında kutlanan bayramda resmi geçitteler. Duman Kardeşler, ürünleri teşhir ettikleri triportör ile bayramın ilginç görüntülerinden birini oluşturdu.


EVLİLİĞE İLK ADIM
Reyhan Etiler ile Teoman Selek evliliğe ilk adımlarını atıyor. Genç Çifti nişan törenlerinde dostları Sevgi-Nedim Toksöz Çifti de yalnız bırakmadı. 1985 yılındaki bu anlamlı törenden, bu güzel kare hatıra kaldı.


KEYİFLİ GECE
Marla Restoran’da bir düğün töreni. Törene katılan Mazlum Bababalım ve eşi Hilal Bababalım, Diş Hekimi Cemil Özdöl ve işe Rana Hanım, İsmail Hakkı Gerelioğlu ile eşi Hülya Hanım, Behçet Ünal ve eşi Vicdan Hanım aynı masayı paylaştı. Bu keyifli gecenin en keyifli masası da bu oldu.


YÜKSEK MİMAR CENGİZ BEKTAŞ’A ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ
Yüksek Mimar Cengiz Bektaş, Denizli’de olduğu gibi ülke genelinde de önemli yapılara imza attı. Pamukkale Rotary Kulübü de Bektaş’a başarılı çalışmalarından dolayı üstün hizmet ödülü takdim etti. Bektaş’a ödülünü Kristal Kimya’nın sahibi İsmet Diriker verdi.


METİN ELTAŞ’IN SAÇI VARMIŞ
Ahmet Sulu, Can Sinanoğlu ve Metin Eltaş, uzunca bir dönem aynı kurumda çalıştı. Ahmet Sulu Pamukkale TV, Metin Eltaş ise Denizlihaber.com’da görevlerini sürdürüyor. Basın sektöründen ayrılan Can Sinanoğlu ise asıl işi olan psikologluğa döndü. Bu alandaki çalışmasına beyaz perdeyi de ekleyen Can Sinanoğlu, önemli yapımlarda rol aldı. Kısa süre önce “Bu Alem Bİ Alem” filminde psikolog rolü oynayan Sinanoğlu, çekimleri devam eden “Defin Ecin”de Cinci Mehmet Hoca’yı canlandırıyor. Bu arada, fotoğraf Metin Eltaş’ın bir zamanlar saçının olduğunun da kanıtı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı