REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

7 Ağustos 2019 Çarşamba

Tarih sayfalarındaki yolculuğumuz devam ediyor. Bu hafta da Geçmiş Zaman Olur Ki de önemli kareler ve hikayeler var.

DOSTLARI BULUŞTURAN YEMEK
Metin Saydal, noter Necati Kaymaçı, Altan Doğu, Av. Behçet Çomakoğlu, Yüksel Bağbaşlı ve eşleri, akşam yemeğinde bur araya geldi. 2001 yılında yapılan bu anlamlı buluşmada gece boyu devam eden keyif ve coşku vardı.

İŞADAMLARI LOKALİ’NDE BULUŞTULAR
İşadamları Lokali’nde düzenlenen bir davette önemli isimler bir araya geldi. Yemekte Altan Doğu ile eşi Meral Hanım, Muammer Görümlü ve eşi Tangül Hanım, fotoğraf için ara verdikleri sohbetlerine kaldıkları yerden devam etti.

CUMHURİYET BAYRAMI’NI KUTLUYORLAR
Yıl 2000. Avukat Aziz Salgar ile eşi Saadet Salgar, katıldıkları Cumhuriyet Bayramı Resepiyonu’nda dostlarıyla birlikte. Salgar Çifti hem dostlarıyla hasret giderdi, hem de Cumhuriyet coşkusunu yaşadı.

SEZENER’E PLAKET
Denizlispor kurucuları, birlik ve dayanışma yemeği gerçekleştirdi. İşadamları Lokali’nde düzenlenen etkinliğin koordinasyonunu Eczacı Atilla Sayıner üstlendi. Av. Atilla Sezener, Denizlispor’a katkılarından ve geceyi organize etmesinden dolayı Atilla Sayıner’e plaket sundu. Gecenin sunuculuğunu ise her zaman olduğu gibi rahmetli Abdulgaffar Nemutlu yaptı.

İKİ DUAYEN BİR ARADA
Duayen işadamları Nuri Erikoğlu ile Raşit Özkardeş, Pamukkale Koru Motel’de düzenlenen etkinlikte bir araya geldiler. Denizli iş yaşamına uzun yıllar damgalarını vuran rahmetli Erikoğlu ve rahmetli Özkardeş’i bir kez daha saygıyla anıyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı