REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

4 Eylül 2019 Çarşamba

ANTALYA GEZİSİ
Yurdanur-İsmet Direker, Nazan-Şakir Bermand, Nergis-Nizamettin Kolbaşı ile oğulları Çağlar Kolbaşı, Antalya gezisinde. Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin organize ettiği Antalya gezisinde eğlenceli anlar yaşandı.

AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTULAR
Diş Hekimi Bilge Öncel ve Dr. Vehbi Esenlik ile eşleri, Denizli İşadamları Lokali’nde verilen yemekteler. Diş Hekimi Öncel ile Dr. Esenlik ve eşleri, keyifli bir gece geçirdi.

KORU MOTEL’DE EĞLENDİLER
Rahmetli Murat Koç, Aylin Müftüler, Perim-Tevfik Tan ile Nuran-Fuat Atasoy, Koru Motel’de gerçekleştirilen düğünde bir aradalar. Genç Çiftin mutlulukların ortak olan davetliler, gece boyunca gönüllerince eğlendi.

BİLARDO USTASINDAN ŞOV
Emekli Noter Necati Kaymaçı, iyi bilardo oynaması ile tanınır. Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği Antalya gezisinde bilardo oynayan Kaymakçı’nın en sıkı takipçisi de eşi.

KIBRIS ŞEHİTLERİ CADDESİ AÇILIYOR
Denizli’nin önemli yollarından biri olan Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nin yapımı 1975 yılında tamamlandı. Belediye Başkanı Hasan Gönüllü döneminde gerçekleştirilen bu önemli çalışmanın ardından açılış töreni düzenlendi. Başkan’ın kent dışında olması nedeniyle açılışı Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Çetin yaptı. Açılışa Denizli’nin önemli isimleri katıldı. Kurdelanın kesilmesi için hazırlanan makası Fahrettin İlhan tutuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı