REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

25 Eylül 2019 Çarşamba

Arşivlerden derlenen fotoğraflar ile Geçmiş Zaman Olur Ki devam ediyor. Bu hafta yine birbirinden özel konular ve konuklar var.

YARDIMSEVERLER GECEDE BULUŞTU
Pamukkale Koru Motel’de düzenlenen Yardımseverler Derneği’nin etkinliğinden bir kare. Dernek üyelerinden Edibe Kızılelma, geceye katılan Vali Hayri Güler’i kapıda karşıladı. Kızılelma ile Vali Güler’in ayaküstü sohbetlerine otel müdürü Faruk Osmancık da eşlik etti.

EMNİYET MÜDÜRÜ YARDIM GECESİNDE
1975 yılında gerçekleştirilen yemekli organizasyon, Ahmet İnceoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Gökdemir ve eşi birlikte. Bir yardım organizasyonu olan buluşmada, keyifli anlar yaşandı.

EVLİLİĞE İLK ADIM
Pamukkale Mistur Otel’de nişan töreni. İclal Babüroğlu ile Yener Toker’in nişan törenlerine Turhan Ülkü, Nermin Ülkü, oğlu Cüneyt Ülkü, Cafer Abalıoğlu ve Turan Abalıoğlu da katıldı.


BAŞKAN TEFTİŞTE
Denizli’nin eski belediye başkanlarından Ali Marım, bu koltuğa oturmadan önce aynı belediyede Fen İşleri Müdürü olarak görev yaptı. Hem müdürlüğü hem de başkanlığı döneminde önemli işlere imza atan Ali Marım, Gökpınar’dan kente su taşıyan boru hattında incelemeler yapıyor.

YARDIMSEVELER BULUŞTU
Hayriye İnceoğlu, Mesude Dartar, Zaferiye Abalıoğlu, Necla Pamukçu ve Meral Abalıoğlu, çay partisinde bir aradalar. Kentin sosyal yaşamında önemli yer edinen ve yardımsever kimlikleriyle tanınan bu isimler, yine bir yardım için buluştular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı