REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

3 Ekim 2019 Perşembe

Fotoğraflarla geçmiş zamanda çıktığımız yolculuğumuza devam ediyoruz.


METİN SAYDAL NE YAPIYOR?
Koru Motel’de düzenlenen bir eğlence. Metin Saydal, elindeki zarfla ne yapıyor bilemiyoruz. O anlarda Ali Yavuzçehre ve Metin Özkardeş de bizim gibi meraklı bir şekilde Metin Saydal’ı izliyor. Eğlenceye katılanlar arasında gazeteci İsmail Aydın da bulunuyor.


VALİ’YE VEDA
Denizli Turizm Derneği, görev süresi dolan ve kentten ayrılmaya hazırlanan valilere veda yemeklerini geleneksel hale getirmişti. Dernek yönetimi, Pamukkale Özel İdare Tesisleri’nde, Vali Sahattin Savacı için düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Vali Savacı’nın yanı sıra Av. Behçet Çomakoğlu, Diş Hekimi Coşkun Önen, Valilik Özel Kalem Müdürü Süleyman Başsorgun, Raşit Özkardeş ve Turizm Müdürü Özden Çandır da katıldı.


DEBA’NIN ÜST YÖNETİMİ YEMEKTE
Ayten-İsmail Akgün, Nursel-Hasan Ergür çifti yemekte. DEBA’nın üst yönetimindeki önemli isimlerin buluşmasında iş dünyası, sosyal yaşam ve DEBA sohbet konularıydı.


HEM YORGUN, HEM NEŞELİLER
Koru Motel’de düzenlenen bir eğlencenin bitiminde Ozan Saraçoğlu ile eşi Sezgin Saraçoğlu kapıda araçlarını bekliyor. Saraçoğlu Çifti, yorgun ancak neşeli görünüyor.


GERELİOĞLU ÇİFTİ YARDIM ÇEKİLİŞİNDE
İsmail Hakkı Gerelioğlu ile eşi Hülya Hanım, Yardımseverler Derneği’nde düzenlenen çekilişi organize ediyorlar. Derneğe katkı sağlamak adına koru Motel’de düzenlenen çekiliş, davetlilerden yoğun ilgi gördü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı