REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

31 Ekim 2019 Perşembe

Geçmiş Zaman Oluk Ki diyerek çıktığımız zamanda yolculuğumuz devam ediyor.

ONUR KONUĞU MÜNİR GÜNEY
Denizli’de 5 yıl valilik yapan Münir Güney, önemli hatıralar bırakarak ayrıldı kentten. Daha sonra bakan olan Münir Güney’i Denizlililer unutmadı. EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde bulunan salona adı verilen Münir Güney, açılışta da onur konuğuydu. Etkinliğe, dönemin Denizli Valisi Yiusuf Ziya Göksu, eski milletvekili Kemal Aykurt, Ferudun Alpat da katıldı.

BEŞİKÇİOĞLU’NU SÜRPRİZ HEDİYE
Vali Recep Yazıcıoğlu, Denizli’de efsane vali olarak hatırlanır. Elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz Vali Yazıcıoğlu için film çekildi. “Vali” filminde Recep Yazıcıoğlu’nu canlandıran Erdal Beşikçioğlu’na, Faber Şirketler Grubu’nun sahibi İbrahim Cinkaya ile oğlu Yasin Cinkaya çok özel bir hediye veriyor. Beşikçioğlu, hediyeyi açmadığı için ne olduğunu Cinkaya Ailesi ve kendisinden başka kimse bilmiyor.

BİR ANTALYA KLASİĞİ
Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Antalya gezilerini gelenek haline getirdi. Uzun yıllar süren gezilerin birinde Av. Ali Çetin, eski Adalet Komisyonu Başkanı Tahsin Durmuşoğlu, eski Cumhuriyet Başsavcısı Veli Çiftçi de yer aldı.

AÇIK HAVADA YEMEK KEYFİ
Çamlık’ta düzenlenen piknikte bir araya gelen Osman Himmetli, Ali Cillov, Şekibe Himmetli ve Hasan Küçükfırat açık havada yemek keyfi yapıyor.

 

SOHBETE KARIŞAN DOST
Denizli’nin yakından tanıdığı isimlerden biridir Av. Hasan Himmetli. Himmetli, kent dışında yaptığı bir gezide, güler yüzü ile dikkat çeken garson kız ile sohbet ediyor. İkilinin sohbetlerine, insanlığın can dostlarından olan güzel bir kedi de karışınca, ortaya bu güzel kare çıktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı