REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

6 Kasım 2019 Çarşamba

Arşivlerden derlenen fotoğraflar ile hikayelerini paylaştığımız Geçmiş Zaman Olur Ki devam ediyor.

KAYINPEDER İLE DAMAT HALAYI
Mimar Aydoğan Kan, Dr. Yusuf Bahri Karaosmanoğlu ile rahmetli damadı İsmail Baysal, katıldıkları bir düğünde halay çekiyor. Bu üçlünün halayı gecenin en renkli anlarından birini oluşturdu.

BAHŞİŞLER ALİ BAYSAL’A
Hulusi Kulaklı ve Ali Baysal, Denizli’nin önemli iş insanlarından ikisiydi. İş yaşamlarındaki başarılarını sosyal hayatlarına da yansıtan iki iş adamı da tam anlamıyla eğlenmeyi bilirdi. İşte bunlardan birinde Ali Baysal oynuyor, Hulusi Kulaklı da alnına para yapıştırıyor. Kaybettiğimiz her iki işadamına da Allah’tan rahmet diliyoruz.

BU NE SEVİNÇ NECMİ HOCAM
Pamukkale Üniversitesi’nin sevilen akademisyenlerinden biri olan Necmi Özdemir, objektife bu sevinç anlarıyla yansıdı. Bir futbol tutkunu olan Necmi Hoca, takımı gol atınca böyle sevindi.

PARANIN PATRONU DENİZLİ’DE
Merkez Bankası’nın eski başkanı Durmuş Yılmaz, 2015 yılında DESİAD’ın davetlisi olarak Denizli’ye geldi. Yılmaz, işadamlarıyla buluştu, para politikalarını anlattı. Konuk Merkez Bankası’nın başkanı olunca, işadamları yalnızca konferansla sınırlı kalmadı, her ortamda bilgiler almak için uğraştı.

BAKAN ÇELİK’E KARŞILAMA
2003-2009 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı yapan Hüseyin Çelik Denizli’yi de ziyaret etti. Bakan Çelik’i karşılayanlar arasında İşadamı Mustafa Değirmenci, Belediye Meclis Üyesi Haluk Değirmenci ve Milletvekili Şahin Tin de yar aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı