REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

27 Kasım 2019 Çarşamba


Arşivlerden derlenen fotoğraflar ile geçmiş zaman olur ki devam ediyor. Bu hafta yine özel kareler ile karşınızdayız. Konuklarımız arasında öne çıkan isim ise bir dönem Türk siyasetine damga vuran Yıldırım Avcı.


HEY GİDİNİN EFESİ
İşadamı Ali Baysal ile eşi Fatma Baysal, katıldıkları bir düğünde ısrarlara daha fazla dayanamadı ve kendilerini piste etti. Baysal Çifti oynadıkları harmandalı ile düğüne katılanları mest etti.


Denizli’nin tanınmış avukatlarından Uğur Saracoğlu ile eşi Hülya Saraçoğlu, Tusan Motel’de düzenlenen geniş katılımlı bir organizasyonda. Saraçoğlu Çifti, etkinlik öncesi kahvaltı için açık büfede seçim yapıyor.


RAHMETLE ANIYORUZ
Yıldırım Avcı, Denizli’nin yetiştirdiği Türk siyasetinin önemli simalarından biriydi. 11 Eylül 2019’da aramızdan ayrılan Yıldırım Avcı, geri önemli hizmetler bıraktı. Çal doğumlu olan Yıldırım Avcı, Denizli ve İzmir Milletvekilliklerinin yanı sıra Doğru Yol Partisi kurucu üyeliği ve genel başkanlığı da yaptı. Yıldırım Avcı, eşi ve çocuklarıyla geleceğe bu özel kareyi bıraktı.


BASININ ÖDÜL GECESİ
Denizli basın tarihinin bir dönemine isimlerini yazdırmış olan gazeteciler ödül töreninde bir aradalar. Karede, Ahmet Deda, Emin Barıner, İsmail Hakkı Ekmekçioğlu, Mustafa Karapınar, >Cengiz Akhisar, Nadir Kabaş, Erol Kes ve Ekrem Zingal yer alıyor.


DTO’DA KURA ÇEKİMİ
Nurevler Sitesi için Denizli Ticaret Odası’nda kura çekimi gerçekleştirildi. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine DTO Başkanı Nail Kalemci de katıldı. Kalemci, Yenigün Matbaacılık’ın sahibi Mustafa Usluca’nın kurasını çekti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı