REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

4 Aralık 2019 Çarşamba

Tarihteki yolculuğumuz devam ediyor. Geçmiş zaman olur ki diyerek çıktığımız yolda yine özel kareler ve hikayelerle karşınızdayız.


ROTARY HEDEFLERİNİ ANLATTI
Denizli Rotary Kulübü üyeleri, Gazeteciler Cemiyeti’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. 2007 yılında gerçekleşen buluşmada, Rotary Kulüplerinin sosyal sorumluluk alanında gerçekleştirdiği faaliyetler anlatıldı, gelecek dönemlere ilişkin hedefler açıklandı. Toplantıda, o dönemlerde Rotary bünyesinde etkin görevlerde bulunan, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök de yer aldı.


UFUK KARA SÖYLER DE DANS EDİLMEZ Mİ?
Bayramyeri esnaflarından rahmetli Celal Öztürk, eşi Saime Öztürk ile birlikte gecede. Denizli’nin sevilen seslerinden Ufuk Kara’nın sahne aldığı gecede eğlence doruğa tırmandı. Ufuk Kara söyler de davetliler yerinde durabilir mi? Duramadı da Ufuk Kara güzel sesiyle birbirinden özel parçalar seslendirdi, davetliler de gönüllerince eğlendi.


BU GÜLÜŞÜNÜN HİÇ EKSİLMESİN
Denizli’nin sevilen isimlerindendir Diş Hekimi Okan İlhan ve meslektaşı eşi Esin İlhan. Mesleklerinde parmakla gösterilen başarılara imza atan İlhan Çifti, sosyal yaşamda da oldukça etkiliydi. İlhan Çifti’ni bir davette yakaladık ve bu güzel kare ortaya çıktı. Ne diyelim, gülüşünüz hiç eksik olmasın.


EKİP BULGARİSTAN KAMPI’NDA
Denizlispor’un en sıkı takipçilerinden biridir Ahmet Sulu. Denizlispor nerde ekip orda dedirtecek performans gösteren Ahmet Sulu ile DEHA TV’nin sahiplerinden Cengiz Akhisar, takımı sezon öncesi Bulgaristan kampında da yalnız bırakmamıştı. 1995 yılında yapılan Bulgaristan kampı, takım için oldukça başarılı geçti, Akhisar-Sulu ikilisi de çok özel anılar biriktirdi.


KONU DERİN, SOHBET KOYU
Denizli’nin yetiştirdiği önemli siyaset adamlarından biri olan Yıldırım Avcı, kentte gerçekleştirilen bir etkinlikte rahmetli Abdulgaffar Nemutlu ile koyu bir sohbette. Davetlilerin de ilgiyle takip ettiği sohbetin konusu derindi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı