REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

25 Aralık 2019 Çarşamba

Geçmiş Zaman Olur ki yolculuğumuz, yine özel kareler ve hikayeleri ile devam ediyor.


ABİ KARDEŞ YARIŞIYOR
Yaylalı Ailesi, uzun yıllardır başarılarıyla Denizli’de adından sıklıkla söz ettiriyor. Denizli’nin eski Milli Eğitim Müdürlerinden Ertuğrul Yaylalı, kendisi gibi eğitimci eşi Düriye Yaylalı, oğulları Volkan ve Yalın Tolga Yaylalı bir aile buluşmasında bu pozu verdiler.

Eğitim alanında önemli başarılara imza atan Ertuğrul Yaylalı, oğullarını da çok iyi yetiştirdi. Büyük oğlu Volkan Yaylalı, TIP eğitimi aldıktan sonra kariyerini göz hastalıkları uzmanlığı üzerine yaptı, profesör oldu, başarılı operasyonlara imza attı, halen de devam ediyor.

Küçük kardeş Yalın Tolga Yaylalı da tıpkı abisi gibi TIP alanında ilerledi. Ancak, o abisi gibi göz hastalıklarında değil kardiyoloji alanında uzmanlaştı. Volkan Yaylalı özel bir hastanede şifa dağıtmaya devam ederken, küçük kardeş Pamukkale Üniversitesi Kardiyoloji bölümünde.


MEKAN DA, DAVETLİLER DE ÖZEL
Yer Bankacılar ve İşadamları Lokali. Lokal, yine özel bir buluşmaya ev sahipliği yapıyor. Denizli’nin önemli işadamları, müzisyen Maraş Nacaroğlu ile birlikte. Etkinlikte Meşut Panayırcı, Mustafa Baysal ve Gökçen Akça, müzisyen Maraş Nacaroğlu ile bol bol sohbet etti.


PROTOKOL DAVETTE
Denizli Belediye Başkanlarından Ziya Tıkıroğlu, eşi Binnur Tıkıroğlu, dönemin Denizli Emniyet Müdürü Halil Tataş ve Değirmende Alabalık Restoran sahiplerinden Ali Bayram, katıldıkları davetti birlikteler. Başkan Tıkıroğlu, Müdür Tataş ve Ali Bayram pür dikkat konuşmacıyı takip ediyor.


DOKTOR VE EŞİNDEN MUHTEŞEM DANS
Denizli’de uzun yıllar röntgen uzmanı olarak görev yapan Nazım Tuğrul, eşi Saladet Tuğrul ile katıldıkları bir davette gönüllerince eğleniyor.


BABASININ İZİNDE
Otomotiv alanında uzun yıllardır hizmet veren Mekan Oto’nun ikinci nesil sahibi Mustafa Kansız ile kardeşi Yeşim, yıllar önce bu pozu verdi. Mustafa, babası Mehmet Kansız’ın yolundan ilerledi, yedek parça işine devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı