REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

1 Ocak 2020 Çarşamba

Geçmiş Zaman Olur Ki diyerek çıktığımız yolculuğumuz yeni duraklarla devam ediyor. Bu hafta yine birbirinden özel konuklar ve konular var.


ÇOMAKOĞLU’NA İSMET İNÖNÜ’DEN ZİYARET
Denizli Barosu’nun efsane avukatlarından Behçet Çomakoğlu, 29 Mayıs 1964’te Ankara’da böbreklerindeki taş nedeniyle ameliyat oldu. Sancılı bir süreci, başarılı operasyonla atlatan Çomakoğlu’nun tedavisi sırasında çok önemli bir konuğu vardı.

Türk siyasetinin temel taşlarından biri olan Dönemin Başbakanı İsmet İnönü, aynı zamanda iyi bir CHP’li olan Behçet Çomakoğlu’nu hastanede ziyaret etti. Çomakoğlu’na geçmiş olsun dileklerini sunan İsmet İnönü’ye bu ziyaretinde Denizli Milletvekili Hüdai Oral da eşlik etti. Çomakoğlu’nun eşi Hikmet Hanım da ziyarette yer aldı.


YARDIMSEVERLİKLERİ İLE DİKKAT ÇEKİYORLARDI
Betül Soylu, Lütfi Soylu ve Ferhan Saydal, özellikle yardım organizasyonlarında etkin çalışmalarıyla dikkat çeken isimlerdi. Betül-Lütfi Soylu Çifti ile Ferhan Saydal, yine bir yardım derneğinin etkinliğinde bir araya geldiler.

VALİ CANPOLAT’A KARŞILAMA
Vali Hasan Canpolat, 26 Ekim 2006’da Denizli’de göreve başladı. Vali Canpolat’ın kente gelişiyle Valilik önünde karşılama töreni düzenlendi. Törende Vali Canpolat’a ilk hoş geldin diyenler arasında o dönem DSP İl Başkanlığı yapan eğitimci Özkan Fidan, Mimarlar Odası Başkanı Faruk Boyacı, Ali Erişkin, Salih Coza da yer aldı.


MUSTAFA KAYNAK, FABER GALASINDA
Faber, 15. kuruluş yıldönümünü İzmir’de gerçekleştirdiği muhteşem bir gece ile kutladı. Galanın özel konukları arasında Denizli iş dünyasının önemli isimlerinden biri olan Mustafa Kaynak da yer aldı. Başarılı iş adamı Kaynak, geceye eşi Nalan Kaynak ile birlikte katıldı.


LOKALDE YENİ YILA HAZIRLIK
Denizli Bankacı ve İşadamları Lokali, Denizli Belediyesi’nin 8. katında uzun yıllar hizmet verdi. İşletmeci Müştak Tavas, başarılı yönetimi ile lokali kentin gözde mekanlarından biri haline getirdi. Müştak Tavas, yine bir yılbaşı gecesi öncesi, başgarsonu ile birlikte titiz bir hazırlık içine girdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı