REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

9 Ocak 2020 Perşembe

Geçmiş Zaman Oluk Ki’de arşivlerdeki yolculuğumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu hafta da birbirinden özel kareler ve hikayeleri var.


EFSANE TAKIMIN, EFSANE YÖNETİMİ
Faber Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Cinkaya, iş yaşamındaki başarısıyla adından uzun süredir söz ettiriyor. Aile şirketi Faber Mermer’in yönetimini uzun süre önce devralan ve yaptığı atılımlar daha da güçlenen Yasin Cinkaya, iş dışında da hareketli bir yaşama sahip.

Denizlispor’da yöneticilik yapan Yasin Cinkaya, daha önce belediye olan, büyükşehir ile birlikte statüsünü kaybeden Gümüşler’e de önemli destekler verdi. Bir dönem yeşil sahalarda fırtına gibi esen Gümüşlerspor’un yönetiminde yer alan, başkanlık yapan Cinkaya, spora da katkı sağladı.

Bu fotoğrafta yer alan yönetim kurulunun başkanı Ali Deveci, Yasin Cinkaya ise başkan yardımcılığı görevini üstlenmişti. Yönetim kurulunda Ozan Katrancı ve Güneş Özsoy asbaşkanlık yaparken, futbol şube sorumluluğunu da, şimdi Kızılcabölükspor Başkanı olan Osman Duran yürütüyordu. Gümüşlerspor’un genel sekreteri Ahmet Bolat, tesisler sorumlusu Serhat Küçüker, basın sözcüsü de Mesut Ceşen’di. İrfan Özcan’ın altyapı sorumlusu, Halil Tun’un muhasip üye, Selim Şener’in de spor direktörlüğü yaptığı Gümüşlerspor Yönetim Kurulunda Yasin Erdoğan, Necdet Aydın, Ekrem Ateş, Ercüment Erdem, Özer Işık, Gökhan Sarıkaya, Oktay Yelek, Muammer Çankal, Mustafa Yurdagül, Ahmet Abalıoğlu ve Sabri Özkan üye olarak çalıştı.


RAHMETLE ANIYORUZ
Sedat Babüroğlu ile Beyhan Babüroğlu, görkemli bir törenle yaşamlarını birleştirdi. 22 Mayıs 1982’da kıyılan nikahın ardından Babüroğlu Çifti, sevenleriyle düğün törenlerinde bir araya geldi, gönüllerince eğlendi. 2019’da aramızdan ayrılan Sedat Babüroğlu’nun o mutlu anlarını Cengiz Akhisar ile rahmetli Mehmet Bilir kayda almıştı.


PÜR DİKKAT DİNLİYORLAR
Tekstilci Metin Çalışkan, işadamı İbrahim Savun, Dr. Turgut Yüksel ve mimar Oğuz Dalaman, katıldıkları bir etkinlikte konuşmacıyı pür dikkat dinliyor.


ARTIK ONLAR KÜÇÜK DEĞİL
Nuri Erikoğlu, Erman Erikoğlu, Erdem Erikoğlu, Sezgin Keçeci ve Pınar Erikoğlu, aileleriyle birlikte katıldıkları eğlencenin maskotu haline geldiler. Şirinlikleri ile gecenin başrolünü oynayan bu minikler, şimdi büyüdü ve iş yaşamına atıldılar.


DOSTLAR YEMEKTE BULUŞTU
Tijen-Vedat Erikoğlu, Zümrüt-Hüseyin Erikoğlu ve oğulları Nuri Erikoğlu, Nilgün-Müjdat Keçeci ile oğulları Erdem ile Sezgin dost buluşmasında. Keyifli bir akşam yemeği yiyen Erikoğlu ve Keçeçi Aileleri, unutamayacakları anlar yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı