REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

22 Ocak 2020 Çarşamba


Geçmiş Zaman Olur Kİ, yine birbirinden özel kareler ile devam ediyor.


İKİZLERİN DOĞUM GÜNÜ KUTLANIYOR
Sarayköy’de faaliyet yürüten Menderes Tekstil’in ilk sahiplerinden olan Feridun Aksel’in ikizleri için doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Kutlamaya ikizlerin annesi Neşe Aksel, kayınpederi Dr. İsmail Çağlayan ve dostları katıldı.


YOĞUN TEMPOYA KISA BİR MOLA
İş adamları Mehmet Başöz, Zekai Zeytinci ve Oktay Yelek, eşleri ile birlikte akşam yeğindeler. İş adamları hem yoğun iş temposundan kısa süreli de olsa kurtulma, hem de aileleri ile vakit geçirme imkanı buldu.


MUTLULUKLAR SİZİNLE OLSUN
Begüm İnceoğlu ile Salih Kabaklıoğlu yaşamlarını birleştiriyor. Genç çift görkemli bir düğünle Dünya evine girerken, gelin hanımın babası Ali İnceoğlu, annesi Betül İnceoğlu ve kardeşi Samet İnceoğlu mutlu anlarına tanıklık ediyor.


DTO’DA ARAYIŞ VAR
Denizli Ticaret Odası, 9 Nisan 1996’da kentin iş yaşamına yön verecek fikirleri bulabilmek adına geniş kapsamlı toplantılar organize etmeye başladı. İlk toplantıda, Oda Başkanı Nail Kalemci ile Denizli siyasetinin önemli aktörlerinden rahmetli Salih Basmacı toplantıya yön veriyor.


ADA ÇORAPLARI AÇILDI
Ada Çorapları, 1996 yılında faaliyete başladı. Açılış için düzenlenen tören, bu aile fotoğrafı ile noktalandı. Ada Ailesi, tam kadro bu karede yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı