REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

29 Ocak 2020 Çarşamba


Zamanda yolculuğumuz sürüyor. Geçmiş Zaman Olur Ki’de bu hafta yine özel kareler ve hikayeler var.

O BİR FANATİK
Dr. Cumhur Güner, fanatik derecesinde iyi bir Beşiktaşlıdır. Beşiktaş’ın kentteki etkinliklerinde uzun yıllardır hep ön planda olmuştur. Dr. Güner ve eşi Melek Güner, yine bir Beşiktaş organizasyonunda. Etkinliğin başarısı, Güner Çifti’nin mutluluğundan da anlaşılıyor.


MERMER FUARI’NDA VEKİL VE İŞ ADAMLARI
İzmir Mermer Fuarı, sektörü bir araya getiren önemli buluşmalardan biridir. Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, iş adamı Ceyhan Saldanlı ve iş adamı Arif Gören, fuarda kısa bir sohbet molası veriyor.


CEM ÇİFTİ YORGUNLUK ATIYOR
Denizli’nin önemli tüccarlarından rahmetli iş adamı İhsan Cem ile eşi Meral Cem, katıldıkları bir etkinliğin ardından otelin lobisinde yorgunluk atıyor. İhsan Cem’e Allah’tan rahmet, Meral Cem’e de uzun ömür diliyoruz.


KOKTEYLDE AYAK ÜSTÜ SOHBET
Denizli iş dünyasının önemli isimleri katıldıkları bir kokteylde ayaküstü sohbetteler. Halim Sivri, Muammer Görümlü, Doğan Demircioğlu, Mustafa Çaputçu, Ertan Gürgün ve Hasan Ergür keyifli bir gün geçirdi.


İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN GÖRÜNMEZ KAHRAMANLARINDANDI
Rahmetli Celal Öztürk, Emmi Ticaret’in sahibiydi. Rahmetli Celal Öztürk, inşaat sektörünün de görünmez kahramanlarından biriydi. Yer ve duvar kaplamaları alanında kente önemli yenilikler getiren Celal Öztürk’e Allah’tan rahmet diliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı