REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

5 Şubat 2020 Çarşamba

Bu hafta sayfamızı Denizil’de sinema denince ilk akla gelenlerden biri olan ve kısa süre önce aramızdan ayrılan Cengiz Kandemir’e ayırdık.

Sinema denince akla gelen ilk isimlerden biriydi Cengiz Kandemir. 40 yılını sinema sektörüne vermiş, 20 yılı aşkın süre de Yeni Sinema’yı çalıştırmıştı. Açık havada film izlemenin keyfine Yeni Sinema’da varılır, vizyona giren son filmlerin hep ilk adresi olmuştur.

Yaşamının büyük bölümünü sinemaya ayıran Cengiz Kandemir29 Ocak Çarşamba günü aramızdan ayrıldı. Denizli’de Yeni Sinema ile birlikte, sektör de yetim kaldı. Bu hafta sayfamızı Cengiz Kandemir’e ayırdık.

İşte size Cengiz Kandemir’in özel kareleri ve hikayeleri.


EVLİLİĞE İLK ADIM
Cengiz Kandemir, Yadigar Karaağaç ile evliliğe ilk adımı atıyor. 4 Nisan 1968’de gerçekleştirilen nişan töreni, uzun yıllar birlikte yaşama atılan ilk adım olmasının yanında, Yadigar Hanım’ın da doğum günü olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyordu. Yadigar Karaağaç, kısa süre sonra kayınvalidesi olacak olan Şükriye Kandemir’in elini öhüyor.

AİLE HATIRASI
Cengiz Kandemir, eşi Yadigar Kandemir, oğlu Yusuf Kenan Kandemir ve kızı Figen Kandemir ile objektiflerin karşısına geçti, geleceğe bu önemli hatırayı bıraktı.


OĞUL KANDEMİR’İN İLK MÜRÜVVETİ
Kandemir Çifti, oğulları Yusuf Kenan Kandemir’in ilk mürüvvetini görüyor. Sünnet olan Yusuf Kenan’ın yanında babası Cengiz Kandemir, annesi Yadigar Kandemir, kız kardeşi Figen, anneannesi Rabia Karaağaç, dedesi Sami Karaağaç ile teyzeleri Nilgün ve Ayşen Karaağaç yer aldı.


EŞİNE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Cengiz Kandemir, yıllarca aynı yastığa baş koyduğu eşi Yadigar Kandemir için sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenledi. 4 Nisan 2019’daki bu kutlama, Kandemir Çifti’nin birlikte yaptığı son özel etkinlik oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı