REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

12 Şubat 2020 Çarşamba

Geçmiş Zaman Olur Ki yolculuğumuz sürüyor. Kent yaşamına ilişkin arşivlerden derlenen fotoğraf ve hikayeleri sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz.

 

GÖRME ENGELLİLER OKULU YÜKSELİYOR

Denizli’de dezavantajlı kesimlerden biri olan görme engelli çocukların eğitimlerinde önemli bir misyon üstlenen Görme Engelliler Okulu inşaatı yükseliyor. Dönemin Belediye Başkanı Ali Marım, kurmayları ve okulun yapımında büyük emek harcayan Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin yönetimiyle inşaatta incelemelerde bulundu.

 

TİCARET BORSASI’NIN EFSANE KADROSU

Denizli Ticaret Borsası, kurulduğu günden itibaren tarım ve hayvancılık sektörünün desteklenmesinde önemli bir görev üstlendi. Ticaret Borsası’nın efsane başkanı rahmetli İlter Panayır ile birlikte çalıştığı mesai arkadaşları Bekir Bozbay, Ahmet İnceoğlu, mevcut Başkan İbrahim Tefenlili, rahmetli Murat Şahin ve Genel Sekreter Ali Şahin birlikte.

 

KOKTEYLDE BULUŞTULAR

Seyran Çerezleri’nin ikinci kuşak yöneticisi rahmetli Mustafa Çaputçu ile Emsan Şirketler Grubu yöneticilerinden Çetin Demircioğlu bir kokteylde buluştu. İş dünyasının iki önemli ismi Çaputçu ve Demircioğlu, kokteylde bol bol sohbet etti, hasret giderdi.

 

SOHBETİN KONUSU DENİZLİ EKONOMİSİ

Denizli siyasetinin bir dönemine damgasını vuran Milletvekili İsmail Şengün, Milletvekili Haluk Müftüler, dönemin Denizli Ticaret Odası Başkanı Nail Kalemci ile dönemin Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı Süleyman İlgeri, katıldıkları bir etkinlikte bu pozu verdi. İş dünyasının etkili kuruluşları DTO ve DSO’nun iki önemli ismi ile milletvekilleri bol bol sohbet etti. Sohbetin konusu elbette Denizli ve Denizli ekonomisi oldu.

 

1000. TOPLANTI TEMENNİSİYLE

Denizli Rotarack Kulübü üyeleri özel bir toplantıda. Toplantının en özel anı ise, 1000. toplantı temennisinin vurgulandığı pasta kesim töreni oldu. Sefa Daldudak, Berrin Erdoğan, Cihat Bamyacı, Mehmet Cillov ve Raşit Karakurt pastayı birlikte kesti. Dr. Ümit Baklan ve Dr. Bilge Öncel de toplantıda yer alan isimlerdendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı