REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

19 Şubat 2020 Çarşamba

Denizli’nin yıllar öncesine ait sosyal ve kültürel yaşamını günümüze taşıdığımız Geçmiş zaman Olur Ki devam ediyor.


MÜZEYYEN SENAR’A KIZILCABÖLÜK’TE SEVGİ SELİ
Türk Sanat Müziği’nin efsane sesi Müzeyyen Senar 2015 yılında 97 yaşındayken aramızdan ayrıldı. Milyonların gönlünde taht kuran Müzeyyen Senar, festival için davet edildiği Kızılcabölük’te yoğun sevgi seli ile karşılanmıştı. Modacı Zühal Yorgancıoğlu ile birlikte gelen Senar, dönemin Kızılcabölük Belediye Başkanı Osman Erkli tarafından karşılandı. Karşılamada TRT İzmir Bölge Müdürü Süleyman Saylan ile eşi Öznur Saylan da yer aldı.


BAKAN KAPANLI DENİZLİ’DE
Orman Bakanı Turan Kapanlı’nın Denizli ziyareti renkli ve hareketli görüntülere sahne oldu. Vali Hayri Güler, karşıladığı Bakan Kapanlı’ya Denizli ziyareti boyunca eşlik etti. Denizli’ye ilişkin Valilik’te düzenlenen toplantıda brifing alan Bakan Kapanlı, bakanlığına bağlı birimleri de denetledi. Ziyarette dönemin Belediye Başkanı Hasan Gönüllü, Milletvekili Rıza Gençoğlu, Senatör Baha Akşit de yer aldı.

VUR PATLASIN, ÇAL OYNASIN
Tarihler, 30 Ağustos 1975’i gösteriyor. Hüseyin Erikoğlu ve rahmetli Sedat Babiroğlu, katıldıkları bir düğünde kendilerini piste attı, müziğin ritmine ayak uydurdu, gönüllerince eğlendi.


ETKİNLİK HATIRASI
Tusan Motel’de Yardımsevenler Derneği tarafından düzenlenen gecenin assolistleri bir arada. Oldukça başarılı geçen etkinliğin ardından, organizasyonun yükünü taşıyan Dr. Ayhan Onursal, Metin Özkardeş, Dr. Rahmi Bamyacı, Vehbi Esenlik ve eşleri organizasyon hatırası olarak bu pozu verdi.


NEREYE BAKIYOR BU ADAMLAR?
Binbaşı Kemal Ertaş, Dr. Nuri Özdemir, Eczacı Mustafa Çiftçi ve davetlilerin tüm dikkatleri bir noktaya kilitlenmiş. İlk bakışta, “Nereye bakıyor bu adamlar?” sorusunu akıllara getiren durum, aslında 1975 yılında Sağlık Müdürlüğü’nün açılışında gerçekleştirilen brifing.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı