REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

26 Şubat 2020 Çarşamba


Geçmiş Zaman Olur Ki, diyerek uzun süre önce çıktığımız yolculuğumuzu sürdürüyoruz.


EKONOMİNİN PATRONU DENİZLİ’DE
Büyük umutlar beslenen, Türkiye ekonomisini düzlüğe çıkarması beklenen Kemal Derviş Denizli’de. Kemal Derviş, kenti ziyaretinde Valilik’te Denizli iş dünyasının önemli isimleriyle bir araya geldi. Bakan Kemal Derviş, Denizli Sanayi Odası Başkanı Abdülkadir Uslu, Ticaret Odası Başkanı Nail Kalemci ve Ticaret Borsası Başkanı İlter Panayır ile kent ekonomisini değerlendirdi.


KOKTEYLDE AYAKÜSTÜ SOHBET
Denizli’de bir dönem neredeyse tüm etkinliklere ev sahipliği yapan İşadamları ve Bankacılar Lokali’nde, yine önemli bir organizasyon gerçekleştirildi. Düzenlenen kokteyle katılan Emniyet Müdürü Necdet Menzir, Dr. Nuri Özdemir, Ali Baysal, Belediye Başkanı Ziya Tıkıroğlu, Vali Necati Bilican ve Ahmet Dartar, ayaküstü sohbet ediyor.


BU ÜÇLÜYE DİKKAT!
Yıl 1976, yer Pamukkale Koru Motel. Denizli ünlü işadamları Ergün Önen ve Nail Devril ile Dr. Yaman Karaoğlan, sıkı dostlukları ile tanınırdı. Bu üçlü, yine akşam yemeğinde bir araya geldi, keyifli saatler geçirdi.


HEDİYELERDEN ONLAR SORUMLU
Yardımsevenler Derneği, yıllarca ihtiyaç sahiplerinin elinden tuttu. Derneğin en önemli gelir kaynaklarından biri de, sık sık düzenlenen hediye çekilişli etkinliklerdi. 1949 yılında Denizli’ye gelen ilk ebelerden biri olan Ziynet Hekimoğlu ile DYP Kadın Kolları’nda görev yapan ve hayırsever kimliği ile tanınan Edibe Kızılelma, çekilişte verilecek hediyelerin sorumluluğunu üstlendi.


ER-BAKIR HATIRASI
Denizli’nin köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Er-Bakır, sektörünün amiral gemisi olma özelliğini yıllardır sürdürüyor. Türkiye’nin en önemli işadamlarından biri olan Vehbi Koç da fabrikayı ziyaret etti. Bu önemli ziyarete Can Başer, Feridun Alpat, Müjdat Keçeci, Raşit Özkardeş, Cafer Sadık Abalıoğlu, İsmet Abalıoğlu, Nuri Erikoğlu, Hüseyin Erikoğlu, Sedat Erikoğlu ve Ali Abalıoğlu da eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı