REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

19 Mayıs 2020 Salı


Türkiye bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı pandeminin gölgesinde, ancak yine coşkuyla kutluyor. Sizlere, yıllar öncesinde çok özel karelerle 19 Mayıs kutlamalarını sunuyoruz.


PROTOKOL BAYRAM SELAMLAMASINDA
Yıl 1974. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının adresi Atatürk Stadı. Bayram kutlamaları Vali Münir Güney, Belediye Başkanı Hasan Gönüllü, Tugay Komutanı Abdurrahman Erandaç ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Şahin’in halkı ve öğrencileri selamlamasıyla başlıyor.


GÖSTERİLER NEFES KESİCİYDİ
Kutlamalara katılan öğrenciler birbirinden güzel gösterilere imza etti.


ÖĞRENCİLER KULE YAPTI
19 Mayıs kutlamalarının değişmez örneklerinden biri de öğrencilerin yaptığı kuleler olurdu. 1974 yılında gerçekleştirilen kutlamalarda öğrenciler başarılı bir şekilde kuleleri tamamladı, izleyenlerden tam not aldı.

BİSİKLETÇİLERE ÖDÜL
19 Mayıs kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen bisiklet yarışmasında dereceye giren öğrenciler, bayram etkinliklerinde ödüllendirildi ve gösteri geçişi yaptı.

KOMANDOLARIN GÖSTERİLERİ HEYECANLANDIRDI
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın en dikkat çeken gösterilerine askerler imza attı. Komandoların özel hazırlanan platformdan halatlar ile inişini davetliler nefes almadan izledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı