REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

8 Temmuz 2020 Çarşamba

Geçmiş Zaman Olur Ki diyerek çıktığımız yolculuğumuz devam ediyor. Bu hafta yine özel kareler ve hikayelerle birlikteyiz.


YILMAZ AİLESİ YILBAŞI EĞLENCESİNDE
İşadamları Lokali yine renkli bir yılbaşı eğlencesine ev sahipliği yaptı. Gecede Erdoğan Yılmaz ve eşi Ayşe Yılmaz ile çocukları Eray Yılmaz ve Nilay Yılmaz gönüllerince eğlendi. Gecenin sonunda ise bu fotoğraf geleceğe hatıra olarak bırakıldı.


SIKI DOSTLAR YEMEKTE BULUŞTU
Denizli’nin tanınmış işadamlarından Niyazi Bağcıoğlu ve eşi emekli öğretmen Müjgan Bağcıoğlu, dostları Nejat Küçüker ve eşe Naciye Küçüker ile yemekte bir araya geldi. Gecede bol bol sohbet ve eğlence vardı.


BAMYACI AİLESİ BİR ARADA
Kentin iş dünyasının etkili isimlerinden biri olan Bamyacı Ailesi bir arada. Rahmetli göz doktoru Rami Bamyacı, Cihat Bamyacı,
Serhat Bamyacı, Şule Bamyacı, Betül Bamyacı, Habibe Bamyacı, Sarp Bamyacı, Erk Bamyacı ve torun Rahmi Bamyacı.


İNCEOĞLU ÇİFTİ MUTLULUĞA YELKEN AÇIYOR
Pamukkale Koru Motel’de düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine giren Faruk İnceoğlu ile Nilgün İnceoğlu, alkışlar arasında salona adım atıyor. Öndeki meraklı küçük ise İsmail İnceoğlu.


DOKTOR VE EŞİ LİONS TOPLANTISINDA
Denizli Lions Kulübü’nün Tusan Otel’de gerçekleştirdiği toplantı öncesinde rahmetli Dr. Ali İhsan Kalaycıoğlu ve eşi Tülay Kalaycıoğlu salona giriyor.

Yorumlar

onur arslan   -  Bağlantı 8 Temmuz 2020, 17:27

faruk ve nilgün inceoğlu düğünün de fotoda çıkan öndeki kişi benim:):) hey gidi günler teşekkürler cengiz bey bulduğunuz için

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı