REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

19 Ağustos 2020 Çarşamba

Anların ölümsüzleştirildiği, geleceğe önemli bir miras olarak bırakıldığı fotoğraflar ve hikayeleri ile Geçmiş Zaman Olur Ki’de yeni bir sayfa daha açılıyor. Bu hafta yine birbirinden özel kareler ve hikayeleri var.


ALİ FİLİZ’İN OKUL YILLIĞINDAN
Denizli iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinden Ali Filiz, kısa süre önce hayatını kaybetti, ebediyete uğurlandı. AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’in babası olan Ali Filiz, 2 dönem Saadet Partisi’nden Denizli Belediye Başkan Adayı olmuş, ancak seçimleri kazanamamıştı. Ali Filiz’i, okul yıllardan bir fotoğraf ile anıyoruz. Erkek Sanat Enstitüsü tesfiye bölümünde öğrenim gören Ali Filiz, 6-E sınıfı yıllığına bu karikatür ve fotoğrafı ile girmişti.


ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Denizli’de 3 odanın ortaklaşa düzenlediği ödül töreninde kentin iş yaşamına önemli katkılar sağlayan iş insanları onurlandırıldı. 2002 yılında gerçekleştirilen ödül töreninde rahmetli iş adamı Esat Sivri, Serhat Bamyacı, Mustafa Kaynak ve Hasan Kıbrıslıoğlu birlikte.


UYGAR MOTOR’UN TEMELİ ATILIYOR
Planlandığında ve yapıldığında Türkiye’nin en önemli sanayi kuruluşlarından biri olmaya aday Uygar Motor’un temeli atılıyor. 1976 yılında düzenlenen temel atma törenine dönemin valisi Hayri Güler ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.


BERRİN ÜNVER’DEN MÜZİK ZİYAFETİ
Pinokyo Anaokulu’nun kurucusu Berrin Ünver, aynı zamanda müziğe olan tutkusu ile de bilinirdi. Musiki cemiyetlerinin içinde yer alan Berrin Ünver, içinde bulunduğu koro ile katıldığı bir konserde, sola müzik ziyafeti veriyor. Koroda yaylı tamburda Celalettin Uçaker, kemanda İclal Karaoğlan, vokallerde ise Saime Öztürk ve Berrin Çetin de yer aldı.


VARLIKER AİLESİ DAVETTE
Denizli’nin tanınmış emlakçılarından Kazım Varlıker, kızı Hülya Araç ve damadı Mehmet Araç ile birlikte davetteler. Kazım Varlıker, CHP’nin eski Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker’in dedesi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı