REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

2 Eylül 2020 Çarşamba

Geçmiş Zaman Olur Ki bu hafta sizleri 1981 yılına götürüyor. Avukatlar ile doktorların özel bir turnuvada karşılaştığı futbol maçından özel kareler sunuyoruz.


AVUKATLAR YEŞİL SAHADA
Yıl 1981, Atatürk Stadı’nın henüz çimlere kavuşmadığı, özellikle kış koşullarında ağır şartlara sahne olan zemini. Avukatlar, özel bir turnuvada doktorlar ile karşı karşıya geliyor. Her maç öncesi olduğu gibi avukatlar takımı basın mensuplarına fotoğraf veriyor.
Kadroda kimler yok ki! Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Uğur Saracoğlu, Ali Yavuzçehre, Mehmet Korkutalp ve Yılmaz Yemenoğlu kadroda yer alanlardan bazıları.

DOKTORLARIN EFSANE KADROSU
Özel turnuvada avukatlara rakip olan doktorların da efsane bir kadroları vardı. Denizli’nin önemli hekimlerinden Samim Gök, Şair Doktor Metin Vural, Çocuk Doktoru Sururi Erdoğan, Diş Hekimi İbrahim Çengel, Dr. İlhan Oral ve Dr. Volkan Kiper de arkadaşlarıyla birlikte maç önü pozu veriyor.

DİŞ HEKİMİ GEÇİT VERMEDİ
Diş Hekimi İbrahim Çengel, doktorlar takımının en etkili isimlerinden biriydi. Defansın en önemli isimlerinden biri olan Çengel, avukatların bir çok atağını savuşturdu.

GOLLER METİN VURAL’DAN
Doktorlar takımının ilerideki etkili ismi ise Metin Vural oldu. Sanatçı kimliği ile tanınan, şiirleri ile ünlü olan Dr. Metin Vural, bu karşılaşmada attığı gollerle futbolda da ne kadar becerikli olduğunu gösterdi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı