REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

16 Eylül 2020 Çarşamba

Dünden bugüne arşivlerdeki yolculuğumuz devam ediyor.


İŞ ADAMI SİVRİ, DOKTORLARIN GECESİNDE
Denizli iş dünyasının duayen isimlerinden Esat Sivri, eşi Sevgi Sivri ve kızları Bilge ile birlikte Tabip Odası’nın etkinliğinde.

DUAYEN RÖPORTAJDA
Denizli basının en önemli isimlerinden biriydi Kemal Tartılacı. Rahmetli Kemal Tartılacı, Dr. Alaettin Özmen ile sağlık üzerine röportaj yapıyor.


MUTLU BİR YUVANIN SÖZÜNÜ VERDİLER
İsmet Abalıoğlu ile Benay Özkardeş hayat yolculuğunu birlikte sürdürmek için birbirlerine söz verdiler. Aile arasında düzenlenen küçük törenle evliliğe ilk adımı atan İsmet Alaıoğlu ile Benay Özkardeş’in mutlu anlarını ise Ali Abalıoğlu kamerayla çekim yaparak ölümsüzleştirdi. Ali Abalıoğlu’na elinde ışıkla yardım eden ise Osman Babüroğlu idi.


RAHMETLE ANIYORUZ
Tusan Otel’in yöneticisi Hazım Hurda ve otelin ortaklarından İsmail Baysal birlikte. Otelin barında yan yana gelen Baysal ve Hurda, genel durum değerlendirmesi yapıyor. Aramızdan ayrılan İsmail Baysal ve Hazım Hurda’ya Allah’tan rahmet diliyoruz.


NİKAH MEMURUNA ZİYARET
Fikret Kayalar ve İnşaat Mühendisi Cihan Kan, Denizli Belediyesi’nin nikah memuru Bekir Doğu’yu ziyaret etti. Buluşmada bol bol nikah anıları konuşuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı