REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

23 Eylül 2020 Çarşamba

Geçmiş Zaman Olur Ki sayfamızdaki tarih yolculuğumuza devam ediyoruz.


BASIN EĞİTİMDE
Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin de katıldığı 6. Meslek İçi Eğitim Semineri 9-10 Temmuz 1998 tarihleri arasında Isparta’da gerçekleştirildi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sedat Acar ve Cumhuriyet Gazetesi Hukuk Müşaviri Fikret İlkiz, seminere katılan basın mensuplarına tecrübelerini aktardı.


İŞ ADAMI SAVUN MERMER FUARINDA
Denizli Sanayisinin önemli iş insanlarından biri olan İbrahim Savun, İzmir Mermer Fuarı’na katılanlar arasındaydı. İş insanı Savun, sektördeki gelişimleri yakından takip ettiği 2005’de düzenlenen fuardan önemli bağlantılar ile dönmenin sevincini yaşadı.


DUAYENLER YAN YANA
Denizli iş dünyasının iki duayen ismi Sadık Çaputçu ile Ali Baysal, bir davette yan yanalar. Rahmetle andığımız bu iki önemli iş insanı, Denizli sanayisine sayılamayacak derecede katkılar yaptı.


TİYATROCU MOTOR TAMİRİNDE DE USTA
Denizli Belediyesi’nde görev yapan, tabir yerindeyse 5 parmağında 5 marifet olan isimlerden biriydi Samim Mutaf. Belediyedeki görevinin yanı sıra amatör olarak tiyatro yapan Mutaf, birçok oyun sahneledi, Denizli’de amatör tiyatronun gelişimine büyük katkı sağladı. Mutaf’ı 1975 yılında ulaşımının vazgeçilmez aracı olan motosikletini tamir ederken görüntüledik.


NİŞAN HATIRASI
Kentin tanınmış mimarlarından Hamza Tınaztepe evliliğe ilk adımı atıyor. Yasemin Soylu ile nişanlanan Hamza Tınaztepe, töreninin ardından geleceğe bu aile fotoğrafını bıraktı. Törene katılanlar arasında Enver Soylu, Köksal Çekerek, Nezahat Çekerek, Nedret Kuşçulu, Oğuz Dalaman, Zerrin Dalaman, Metin Kömürcüoğlu, Belkıs Kömürcüoğlu, Mahir Müftüler, Aysel Müftüler, Vedat Haşim, Hayriye Haşim, Zeki Gökozan, Firdevs Gökozan, Nurhayat Yılmaz ve Remziye Apban da yer aldı.

Yorumlar

köksal çekerek   -  Bağlantı 23 Eylül 2020, 12:28

Yıllar önceye götürdünüz .o tarihte aramızda olan ve sonra kaybettiklerimizi sevgi ve saygıyla anıyoruz.Mekanları cennet olsun(Resim ters basılmış olsa bile teşekkürümüz bakiii)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı