REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

30 Eylül 2020 Çarşamba

Tarih sayfalarındaki yolculuğumuz devam ediyor. Bu hafta da Geçmiş Zaman Olur Ki diyerek sizi eskilere götürüyoruz.


DOKTOR VE EŞİ PİSTTE
Yoğun bir çalışma ortamları bulunan doktorların en önemli eğlenme ve dinlenme etkinliği tıp balosuydu. Denizli’nin önemli göz hekimlerinden Ümit Baklan da tıp balosuna eşi Şebnem Baklan ile katıldı. Doktor ve eşi gece boyunca gönüllerince eğlendi, bol bol dans etti.


İKİ ÖNEMİ İSİM, İKİ ÖNEMLİ DOST
Denizli iş dünyasının belki de bel kemikleriydi bu iki isim. Aynı zamanda sıkı birer dost olan Cafer Sadık Abalıoğlu ile Burhanettin Özkardeş, sık sık bir araya gelir, görüş alışverişinde bulunurdu.


BU GÜLÜŞÜYLE HATIRLANIYOR
Muazzez Özkardeş, neşeli ve güler yüzlü oluşuyla tanınırdı. Aramızdan ayrılan rahmetli Muazzez Özkardeş ile gülen yüzünü annesinden alan kızı Benay Özkardeş Abalıoğlu birlikte. Anne-kızın bu çok özel fotoğrafı, ailenin en önemli mirasları arasındaki yerini aldı.


LİONASLARIN GECESİ
Denizli Lions Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen buluşmalardan biri de Pamukkale Tusan Motel’de gerçekleştirildi. Etkinliğe katılanlar arasında Gökçen Akça ile eşi Hatice Akça da yer aldı.


VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN
Vali Münir Güney, eşi Gülsen Güney, Dr. Tarık Şenel, Dr. İlhan Gökşin Pamukkale Palmiye Restoran’da düzenlenen bir etkinlikte gönüllerince eğlendi. Pistten ayrılmayan davetliler, gecenin sonuna kadar stres attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı