REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

28 Ekim 2020 Çarşamba

Zamanda yolculuğumuz Cumhuruyet’in 50. ve 81. yıldönümü etkinlikleri ile devam ediyor.


RESMİ GEÇİT COŞKUSU
Bu manzaralar artık mazide kaldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunun yaşandığı yıllarda törenler renkli anlara sahne olurdu. 1973 yılında gerçekleştirilen 50. yıl kutlamalarında öğrenciler Atatürk’e olan saygılarını bu gösteri ile sunuyor.


Cumhuriyet’in 50. yıl kutlamalarından bir başka kare. Bayram coşkusunu öğrenciler ile birlikte kent yaşamının vazgeçilmez unsurları olan resmi ve özel kurumlarda görev yapanlar da yaşıyor, resmi geçitte yerlerini alıyorlardı. 50. yıl kutlamalarına katılanlar arasında makine mühendisi Şeref Hazer de yer aldı.


RESEPSİYONDA CUMHURİYET COŞKUSU
Vali Yardımcısı Mehmet Fındıkoğlu ve eşi ile Denizli sanayisinin duayen isimlerinden biri olan Feridun Alpat ve eşi başram coşkusunu resepsiyonda yaşadı. Cumhuriyet resepsiyonu, Pamukkale Koru Motel’de gerçekleştirildi.


PROTOKOL RESEPSİYONDA
Vali Münir Güney, Tuğgeneral Abdurrahman Erandaç, Belediye Başkanı Ali Dartanel eşleri ve çocukları ile Cumhuriyet coşkusunu resepsiyonda yaşadı. Koru Motel’de gerçekleştirilen 50. yıl kutlaması renkli görüntülere sahne oldu.


81. YIL RESEPSİYONU
Mimar Süleyman Boz, muhasebeci Haydar Enginsoy ve eğitimci Özkan Fidan ile eşleri, Polisevi’nde gerçekleştirilen Cumhuriyet’in 81. yıldönümü resepsiyonunda bir araya geldi.


PROTOKOL MASASI
2004 yılında gerçekleştirilen Cumhuriyet’in 81. yıldönümü resepsiyonunda protokol masası bir hayli keyifliydi. Vali Gazi Şimşek ve Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, keyifli bir akşam geçirdi.


BAŞKANLAR BULUŞMASI
Cumhuriyet’in 81. yıldönümü resepsiyonunda Denizli’nin eski başkanları da bir araya geldi. Görevi birkaç ay önce Nihat Zeybekci’ye devreden Ali Aygören, Ziya Tıkıroğlu, Ahmet Acar, Adalet Komisyonu Başkanı Tahsin Durmuşoğlu ve eşleri bu özel pozu verdi. Cengiz Akhisar da bu kez vizörün arkasında değil, önünde yer aldı.


CUMHURİYET HATIRASI
Caner Pancaroğlu, Mustafa Aygül, Av. Mehmet Ünal, Metin Saydal, Bekir Urganlıoğlu, işadamı Musa Kazım Manasır, eczacı Tevfik Sağlam ile eşleri Cumhuriyet hatırası için poz verdi.

 

 

Yorumlar

Haso   -  Bağlantı 28 Ekim 2020, 20:05

Bu tür resimler artık çekilmez, çekilemez. Ancak ve ancak çelenk koyma, geçit töreni. Bitti, o kadar. Yazın bir kenara. Devir ATATÜRK düşmanlığı devri, CUMHURİYETİN KURUCUSUNA hakaret edenlerin devri

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı