REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

19 Kasım 2020 Perşembe

Arşivlerdeki yolculuğumuz devam ediyor. Geçmiş Zaman Olur Ki bu hafta da yine özel konuklarını ağırlıyor.


SU SIRASI BEKLERKEN
İstiklal Mahallesi sakinleri su sırası bekliyor. O dönemlerin en önemli tarım ürünlerinden biri olan tütün, ciddi emek ve uğraş gerektiriyordu. Ahmet Geçmiş, Veli Değirmenci, Mustafa Şanlı, Ramazan Çapar, Cafer Karatepe ve Ali Şanlı, ellerinden kürek, su sırasının kendilerine gelmesini bekliyor.


DOKTORLARIN KEYİFLİ BALOSU
Tıp baloları, hekimlerin en önemli etkinliklerinden biri. Pamukkale Palmiye Restoran’da düzenlenen tıp balosuna Mimar Aydoğan Kan, Dr. Ümit Baklan, Dr. Vahbi Esenlik, iş adamı Bekir Karakurt ve Dr. Ahmet Payzanoğlu birlikte katıldı.


MANASIR ÇİFTİ DANSTA
Denizli’nin en önemli iş insanlarından biriydi M. Kazım Manasır. Sosyal yaşamda da etkin olan M. Kazım Manasır ve eşi Suna Manasır, katıldıkları bir davette dans ederken.


LİONSLARIN GECESİ
Pomukkale Tusan Motel, Lionsların buluşmasına ev sahipliği yaptı. Geceye katılanlar arasında müteahhit İrfan Başar, eşi Nermin Başar, Dr. Ali Güre de yer aldı.


URGANLIOĞLU HALK CADDESİ’NDE
Urganlıoğlu şirketinin Halk Caddesi’ndeki şubesi 1991 yılında kapılarını açtı. Ahmet Zolak, Ümran Tüfekçi, Bekir Urganlıoğlu, Süreyya Urganlıoğlu, Fehmi Urganlıoğlu, Salih Urganlıoğlu, İbrahim Dülger, Abdullah Tunç ve Murat Tunç açılışta bu hatıra pozunu verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı